- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP Незнам какво да правя?!!!
Всичко започна преди една година.. когато се влюбих в едно момче, отначало той не ме харесваше, но след 2 месеца ми обърна внимание.Всичко беше ОК, когато тръгнахме, но той още на 2рата седмица ми каза, че ме обича.. това ме стресна, защото не исках да избързваме, но и аз му го казах, за да не го нараня. Хванах го с друга и откачих. Скъсах с него, но после му простих, защото знаех, че го обичам.. но после започна да иска само едно... с*кс. Отначало не се съгласих, но минаха 6 месеца и вече се съгласих [ точно на рд му ден ], но след като го направихме ми писна с него.Не исках да му разбивам сърцето - нямаше к'во да направя и му изневерих.... За жалост се влюбих сериозно в момчето с което му изневерих, но той не ми обръща никакво внимание.. помощ.. незнам какво да правя.. да скъсам ли с гадж си или да продължа да му изневерявам .. но човека с който му изневерявам му е само за .... а аз го !!!ОБИЧАМ!!! ???[/img]
Мога да казвам:"КаКвО оТ тОвА?!" за нещо,което до болка ми пука! Научила съм се да забравям "НеЗаБрАвИмИ нЕщА" Мога да казвам: "Не", дори когато искам да изкреща:"Да" и съм научила очите си да сияят,когато се пълнят със сълзи..!