.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    dwuqoi

HELP Незнам какво да правя?!!!

Всичко започна преди една година.. когато се влюбих в едно момче, отначало той не ме харесваше, но след 2 месеца ми обърна внимание.Всичко беше ОК, когато тръгнахме, но той още на 2рата седмица ми каза, че ме обича.. това ме стресна, защото не исках да избързваме, но и аз му го казах, за да не го нараня. Хванах го с друга и откачих. Скъсах с него, но после му простих, защото знаех, че го обичам.. но после започна да иска само едно... с*кс. Отначало не се съгласих, но минаха 6 месеца и вече се съгласих [ точно на рд му ден ], но след като го направихме ми писна с него.Не исках да му разбивам сърцето - нямаше к'во да направя и му изневерих.... За жалост се влюбих сериозно в момчето с което му изневерих, но той не ми обръща никакво внимание.. помощ.. незнам какво да правя.. да скъсам ли с гадж си или да продължа да му изневерявам .. но човека с който му изневерявам му е само за .... а аз го !!!ОБИЧАМ!!! ???[/img]
    Мога да казвам:"КаКвО оТ тОвА?!" за нещо,което до болка ми пука! Научила съм се да забравям "НеЗаБрАвИмИ нЕщА" Мога да казвам: "Не", дори когато искам да изкреща:"Да" и съм научила очите си да сияят,когато се пълнят със сълзи..!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Правиш приятеля си на идиот...
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    dwuqoi

?

е добрее да го зарежа ли..?
    Мога да казвам:"КаКвО оТ тОвА?!" за нещо,което до болка ми пука! Научила съм се да забравям "НеЗаБрАвИмИ нЕщА" Мога да казвам: "Не", дори когато искам да изкреща:"Да" и съм научила очите си да сияят,когато се пълнят със сълзи..!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Все тая е какво ще направиш.

Същата куха лейка ще си останеш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Все тая е какво ще направиш.

Същата куха лейка ще си останеш
    Kефиш, братлее :Д Голям си оптимист :Д
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от momoka
    е добрее да го зарежа ли..?
    Да.Нито единият е за теб,нито другия.

Голяма любов, голямо нещо.

Град
    dwuqoi

....

боже valdesbg .. видях как си коментирал и на другите проблемите... кажи ми защо депресираш хората.. даваш само отрицателни мнения, а не навсякъде ще си прав.... Ти като нямаш личен живот и по цял ден седиш и коментираш чуждите проблеми, но ти не осъзнаваш собствения си проблем.. но ти си знаеш.. аа ОТ КОГА НЕ СИ ИМАЛ ГАДЖЕ пък камоли да изневериш.. Аз не съм го написала, за да ме обиждат, а за да ми дадат съвет...

Град
    В мислите на хората
    Хм.. вече и с Бог ме сравняват. Чудесно, но още не съм засадил дърво.

Душице... ако се депресираш от толкова малко... при това от факти а не оценка... ъм... как си доживяла до сега?

Отрицателни мнения казваш... хм въпрос на гледна точка, нали знаеш кой го е казал и какво е направил после. Тъй че... оценката ти на мненията ми слабо ме вълнува. Както и моята - теб, нали?

Не навсякъде ще съм прав, вярно е. Обикновено спя легнал.

Мен и моите проблеми не ни мисли... няма нужда Аз съм си добре и без да разгласявам подробности около мен.

Дай да разясня малко - куха лейка ще си, щото си се набутала в невъзможно дебилната ситуация. И сега се чудиш кое от погрешните решения да вземеш за да излезеш с що годе цяло его, без да разбираш за това. Сърдиш се когато хората ти казват всичко това. Избягваш няколкото правилни решения, които ще те заведат към успеха и извън цирка, в който сама си се набутала.

Айде сега, ти си

Dr. Gregory House

Град
    dwuqoi
    ПфФ valdesbg колко си надменен тц чак за бог се мислиш.. аз ли съм куха лейка бе... мале и кат си по-голям на възраст на ъкъл си по-малък от мен.. такива като теб са ми смешни.. прави каквото знаеш, гледай да си по-деликатен с хората, защото за разлика от теб те имат сърца и го приемат навътре....

Град
    В мислите на хората
    и го приемат навътре....
    Не се и съмнявам...

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    и го приемат навътре....
    Не се и съмнявам...
    Еее човек кефиш ме. Не само, че си прав че и я забиваш по най-гадния начин.

А до момичето в кофти ситуация...вземи се кротни малко. Или зарежи приятеля си или спри да му изневеряваш. Няма по гадно нещо от това да разбереш че приятелката ти изневерява...РЕДОВНО.

anonymous708973
    Guest
    Той бил малък на акъл... ама кой се е заплел в ебати турския сериал?

Той наистина е по-директен, отколкото може би си свикнала, ама как искаш да ти каже меко, че си незряла и не знаеш какво искаш?
    Нека ти задам няколко въпроса, искаш ли?

1. Защо когато той ти е казал, че те обича, ти си му отвърнала въпреки че не го обичаш? Несигурност. Оправдана очевидно, след като си го хванала с друга. Урок: Доверявай се на интуицията си повече.
    2. След колко време разбра, че го обичаш?
    3. Или пак не си била сигурна, щом "не си му пуснала" 6 месеца?
    4. Влюбила си се (уж) в момчето, с което изневеряваш, въпреки че си влюбена (уж) в гаджето си?

Ъъъм, не че нещо... ама вземи си ги изясни тия неща и тогава нареждай хората

Брех, че чувствителни девойки имало из форума. Хем искаш мнения, хем като не ти харесат - скачаш. На колко точно 12 си?
    Ако си по-голяма - още по-зле. Хормоните ти бушуват и т.н., ама трябва ли да си разтваряш краката пред всеки? Няма деликатен начин, по който да ти се заяви, че имаш крайно плоски разсъждения и никаква ценностна система, пък за такова животно като "себеуважение" даже и не си чувала.

Не си искала да разбиваш сърцето на приятеля си, затова му изневери. И двамата те използват за секс. Добър вечер на жестоката реалност, която те плесва в лицето в същия момент, в който ми четеш поста, ако тепърва осъзнаваш, че си се превърнала в парцал. Сега ти е времето да се изграждаш като човек и да се научиш да се държиш като жена. Седни си на дупето и спри да се подчиняваш на примитивното в себе си, замисли се каква си и каква искаш да бъдеш и направи нещо полезно за себе си, вместо да го играеш супер благородна и невинна душа, която мисли все за другите и после за себе си.

големи филми ..
    Pitt

Град
    Варна, моретоо :)
    Ненавиждам такива като теб!!!
    хЪх...

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Като чета за какво става дума.. Извинявам се, че ще го кажа, ама по малоумно не можеш да постъпиш "не исках да му разбия сърцето";;; "нямаше какво да направя и му изневерих" По-голяма глупост не съм чувала да си призная. Сама си противоречиш и по-добре кажи на момчето, че не го харесваш, защото заради собственото си доволство губиш неговото време, а относно др-то момче предполагам, че не те харесва, защото всяко себеуважаващо се момче, което харесва някое момиче не би я оставил на друг. Ами това ми е мнението и не те знам на колко си години, за да постъпиш толкова безрасъдно ...

Мега фен
    то така или иначе гаджето ти е боклук, не си мисли, че и сега не ти изневерява, макар и ти да не разбираш за това. така, че по- добре го зарежи. другия- няма какво да го коментирам, той само те използва, ако ти харесва тая роля- продължавай, ако не, прояви малко воля и зарежи и него. ще се появи по- подходящ от тези двамцата, просто си отваряй очите.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на notlike
    Щом приятелят ти е пълна утайка на това общество, нека и ти да бъдеш.. плосък мозък. Ако ти каже - скочи от моста, ще скочиш ли? "Не исках да му разбия сърцето и му изневерих". Нека ти го кажа - не ми се гледаше телевизия, затова догледах мача.. пий гинкобилоба, помага за мозъка, знаеш ли - може и да има ефект в твоя случай.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Брех, че чувствителни девойки имало из форума. Хем искаш мнения, хем като не ти харесат - скачаш. На колко точно 12 си?
    Ако си по-голяма - още по-зле. Хормоните ти бушуват и т.н., ама трябва ли да си разтваряш краката пред всеки? Няма деликатен начин, по който да ти се заяви, че имаш крайно плоски разсъждения и никаква ценностна система, пък за такова животно като "себеуважение" даже и не си чувала.

Не си искала да разбиваш сърцето на приятеля си, затова му изневери. И двамата те използват за секс. Добър вечер на жестоката реалност, която те плесва в лицето в същия момент, в който ми четеш поста, ако тепърва осъзнаваш, че си се превърнала в парцал. Сега ти е времето да се изграждаш като човек и да се научиш да се държиш като жена. Седни си на дупето и спри да се подчиняваш на примитивното в себе си, замисли се каква си и каква искаш да бъдеш и направи нещо полезно за себе си, вместо да го играеш супер благородна и невинна душа, която мисли все за другите и после за себе си.

Прочети това много внимателно и след това обяснявай в кой си влюбена

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    В неморални постъпки търсиш морал.
    Цензурираш "секс".
    Неграмотна си.
    Не си на повече от 16, а вече прелиташ от цвят на цвят.
    Няма да ти отговоря на въпроса, не си струва.

Лелее каква логика..

Град
    dwuqoi

Re: HELP

[quote="momoka"]Всичко започна преди една година.. когато се влюбих

Мега фен
    и на двамата не им пука за теб. а теб няма да те коментирам, преди мен достатъчно те светнаха какво не ти е наред. по- добре се замисли над тези неща.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си