.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Не мога да го разбера...

Казват че споделената мъка е половин мъка така че... Значи аз съм 8 клас а той е 10 клас в едно училище сме и се запознахме ,той ме намери в скайп и така.. Започнахме да си пишем имаме доста общи теми,забавен е обаче е много срамежлив и аз не искам да си пишем само в скайп защото ми изглежда тъпо обаче като се засечем в коридорите той ми казва здрасти и до там..Реших че тъй като е срамежлив няма да завърже разговор затова като един ден остана сам и си казах че това е моята възможност да отида при него Обаче и двамата някви се спекохме но както и да е завързахме разговор обаче после пак почна само в скайп а аз искам и като ме види да ме заговори може да излезем примерно а той нищо не прави направо незнам
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Срамежлив е доста.Еми направи първата крачка.Покажи му че не хапеш,предразположи го към разговаряне като цяло и вече ако потръгне ще черпиш
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Другия път го покани да излезнете след у-ще някъде да се разходите или да седнете на кафе и то ще си дойдат думите.

Е да ама ще стане много прецакано ако той не ме харесва и защо аз да го каня .. Не разбирам какво толкова има аз не хапя...
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Абе щом е толкова срамежлив, според мен те харесва. ;д Ако не те харесва, за кво да се срамува тогава ;д ... Има си такива момчета просто. Направи първата крачка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си