.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

С какво да я изненадам?

Здравейте, имам едно момиче, което харесвам, но тя ми е показала, че не изпитва чувства към мен. Та преди година се базиках с нея питах, кога ще се женим, каза ми на 10.10.10, казах и че ще го запомня и го запомних. Преди време даже и споменах, че помня какво ми е казала.
    Деня обаче наближа, но аз не съм измислил все още не съм измислил с какво да я изненадам, а имам желание. То си е ясно, че няма да се женя все още, но искам да направя нещо хубаво, което да се запомни.
    Предложете нещо, че аз нищо не мога да измисля.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Роза, шоколад и презерватив

В този ред с 2-3 часа интервал между всяко

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на spopi
    Роза
    Хубави щоколадови бонбони

купи някво пласмасово пръстенче , тури някъв смокинг и й кажи хайде че в общината ни чакат да подписваме

последното е идея

Роза или пръстен ще свърши чудесна работа..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от brum21
    купи някво пласмасово пръстенче , тури някъв смокинг и й кажи хайде че в общината ни чакат да подписваме
    Е тоав е супер :Д
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от brum21
    Е тоав е супер :Д
    хаха наистина е много яко това btw като решиш какво да правиш разкажи ни какво е станало
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Re: С какво да я изненадам?

Цитирай Първоначално написано от stranger90
    Здравейте, имам едно момиче, което харесвам, но тя ми е показала, че не изпитва чувства към мен. Та преди година се базиках с нея питах, кога ще се женим, каза ми на 10.10.10, казах и че ще го запомня и го запомних. Преди време даже и споменах, че помня какво ми е казала.
    Деня обаче наближа, но аз не съм измислил все още не съм измислил с какво да я изненадам, а имам желание. То си е ясно, че няма да се женя все още, но искам да направя нещо хубаво, което да се запомни.
    Предложете нещо, че аз нищо не мога да измисля.

Щом очевидно няма чувства към теб, вероятно го е казала на шега.. Вероятно какъвто и жест да направиш, тя ще е крайно учудена/изненадана/сепната..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Ще ви разкажа разбира се. И на мен ми е интересно какво ще излезе от всичко, но си мисля, че каквото и да направя пак няма да е с мен. Пробвал съм многократно.

Град
    Варна, моретоо :)
    Виж сега, като цяло, както всеки човек ще открие отговорите в самия себе си. Рядко приемаме, макар и несъзнателно, чуждите съвети. Затова помисли изобщо дали си заслужава. Ако си заслужава - ще се мъчиш и ще харчиш паричките на мама и тате
    хЪх...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    жестове много.. стига да са отсърце и макар и да не са позитивно приети, поне теб ще те топли това, че си го напавил искренно.

Каквото и да и подариш, ако няма чувства към теб, както си казал, нищо няма да помогне.
    Ама като сте почнали с женитба вземи и един пръстен.

Купи й пръстен за шегата, подари й букет цветя (не е задължително, можеш да ги заместиш с вино) и шоколадови бонбони,придружени с хубав романтичен филм. След това се наслаждавайте на вечерта заедно.
    Да обичаш значи да страдаш!

Surprise buttsex...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си