- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво да я изненадам?
Здравейте, имам едно момиче, което харесвам, но тя ми е показала, че не изпитва чувства към мен. Та преди година се базиках с нея питах, кога ще се женим, каза ми на 10.10.10, казах и че ще го запомня и го запомних.Преди време даже и споменах, че помня какво ми е казала.
Деня обаче наближа, но аз не съм измислил все още не съм измислил с какво да я изненадам, а имам желание. То си е ясно, че няма да се женя все още, но искам да направя нещо хубаво, което да се запомни.
Предложете нещо, че аз нищо не мога да измисля.![]()
Първоначално написано от valdesbg
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
купи някво пласмасово пръстенче , тури някъв смокинг и й кажи хайде че в общината ни чакат да подписваме![]()
последното е идея![]()
Роза или пръстен ще свърши чудесна работа..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Е тоав е супер :ДПървоначално написано от brum21
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
хаха наистина е много яко това btw като решиш какво да правиш разкажи ни какво е станалоПървоначално написано от someonerandom
"Колкото повече, толкова повече..!"
Първоначално написано от stranger90
Щом очевидно няма чувства към теб, вероятно го е казала на шега.. Вероятно какъвто и жест да направиш, тя ще е крайно учудена/изненадана/сепната..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Ще ви разкажа разбира се. И на мен ми е интересно какво ще излезе от всичко, но си мисля, че каквото и да направя пак няма да е с мен. Пробвал съм многократно.![]()
Виж сега, като цяло, както всеки човек ще открие отговорите в самия себе си. Рядко приемаме, макар и несъзнателно, чуждите съвети. Затова помисли изобщо дали си заслужава. Ако си заслужава - ще се мъчиш и ще харчиш паричките на мама и тате![]()
хЪх...
жестове много.. стига да са отсърце и макар и да не са позитивно приети, поне теб ще те топли това, че си го напавил искренно.![]()
Каквото и да и подариш, ако няма чувства към теб, както си казал, нищо няма да помогне.
Ама като сте почнали с женитба вземи и един пръстен.![]()
Купи й пръстен за шегата, подари й букет цветя (не е задължително, можеш да ги заместиш с вино) и шоколадови бонбони,придружени с хубав романтичен филм. След това се наслаждавайте на вечерта заедно.
Да обичаш значи да страдаш!
Surprise buttsex...