Ко стаа с мене.. спомням си кат малък мн бързо си харесвах момичетата. Няма момиче от квартала което да не съм завел у нас и да не съм убедил да се съблече гола и да си гледаме ония ралти Та тва беше ощееее преди да почна предучилищна. Бях голям сваляч. Някъде по тва време излезе хари потър 1. Тогава беше първата ми любов Хармаяни и некво получавам сърцебиене кат и видя и се чудя ко ми стаа :Д Беше мн фън. После за 2-ри път се влюбих в едно реално момиче преди 2 години някъде. Истинска любов си бешеее ама не споделена. Въпреки, че си я виждах всеки ден Тоест писахме си някви любовни бележки ама не сме си били гаджета. (бяхме на уроци заедно) Та аз още си тъжа за последната любов и от тогава на сам не мога да се влюбяяя . Ко стаа тука, едно-две момиче са ми харесали макс през цялото време и то кат съм се запознавал с тях нещо им е куцало и веднага съм ги разлюбвал. Ко да праа чуек гадно ми е малко В сми, не че няям шанс, мн момичета са ми налитали. И малки и големи.. :Д Ама кат не ме привличат ко да ги правя.. Помня, че беше некво яко да си влюбен.