.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Не мога да се влюбяяя ;д

Ко стаа с мене.. спомням си кат малък мн бързо си харесвах момичетата. Няма момиче от квартала което да не съм завел у нас и да не съм убедил да се съблече гола и да си гледаме ония ралти Та тва беше ощееее преди да почна предучилищна. Бях голям сваляч. Някъде по тва време излезе хари потър 1. Тогава беше първата ми любов Хармаяни и некво получавам сърцебиене кат и видя и се чудя ко ми стаа :Д Беше мн фън. После за 2-ри път се влюбих в едно реално момиче преди 2 години някъде. Истинска любов си бешеее ама не споделена. Въпреки, че си я виждах всеки ден Тоест писахме си някви любовни бележки ама не сме си били гаджета. (бяхме на уроци заедно) Та аз още си тъжа за последната любов и от тогава на сам не мога да се влюбяяя . Ко стаа тука, едно-две момиче са ми харесали макс през цялото време и то кат съм се запознавал с тях нещо им е куцало и веднага съм ги разлюбвал. Ко да праа чуек гадно ми е малко В сми, не че няям шанс, мн момичета са ми налитали. И малки и големи.. :Д Ама кат не ме привличат ко да ги правя.. Помня, че беше некво яко да си влюбен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И като се събуди, одеалото ти беше паднало, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ко ви става на вас бе тва всичко е истина. Нз просто не се получава а познавам ужасно много хора. Може би тряя да издиря 2-рата си любов отново..

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Mmcheee
    ко ви става на вас бе тва всичко е истина.
    Разбира се че е истина Доказано е че мармотите опаковат шоколада.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от TopGun
    въпросче как така днеска се събуди и се сети че трябва да пуснеш тема точно тук? и как така се регистрираш днес?
    преди малко се регнах шото ме е срам тоя проблем да го пускам от истинското ацц :Д

ама и вие сте едни.. развалихте ми темата. 10 хикс

Град
    В мислите на хората
    Ама ти очакваше да те подкрепим ли?

Извинявай... въх... какви сме лоши значи.... по 10 камшика на голо за нас.

Dr. Gregory House

Владимирее

Ама ти последно какво искаш - да се влюбваш , или просто да харесваш момичетата?
    Защото има разлика.
    Та, може би просто преминаваш през такъв период.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Град
    В мислите на хората
    Владимирее
    Да?

Dr. Gregory House

.

ночи виш ся мноо високо се целиш ти искаш най-най искаш всичко в едно момиче. Ти прос ли си просто няма начин :-D виш нещо по надоло :D

Супер фен Аватара на fen7asy
    ох и ас не съм се влюбвала.. айде да се влюбим взаимно ^^
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като никоя не ти харесва,стой си сам.Лесно е.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Владимирее
    Бе ко му обръщаш внимание Виж че си няма работа и личен живот и се заяжда само...
    По твоя проблем какво да ти кажа - бил съм в такава ситуация с разликата, че аз си харесвам някоя правим кото правим и няма и 2 седмици и вече съм я подменил с друга и така в продължение на няколко години докато не срещнах "момичето".Обаче аз нали съм олигофрен и преебах работата и сега съм пак в същото положение.Предполагам така ще е до следващия път ( ако има следващ )
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Владимирее
    Бе ко му обръщаш внимание Виж че си няма работа и личен живот и се заяжда само...
    По твоя проблем какво да ти кажа - бил съм в такава ситуация с разликата, че аз си харесвам някоя правим кото правим и няма и 2 седмици и вече съм я подменил с друга и така в продължение на няколко години докато не срещнах "момичето".Обаче аз нали съм олигофрен и преебах работата и сега съм пак в същото положение.Предполагам така ще е до следващия път ( ако има следващ )
    same here..
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Град
    В мислите на хората

Събирам си фенклуб вече... чудесно Сега остава да си измсиля по коя телевизия да се рекламирам

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Събирам си фенклуб вече... чудесно Сега остава да си измсиля по коя телевизия да се рекламирам
    По БТВ Comedy щото си пълен ташак
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    В мислите на хората
    Хъх, wannabe-Слави, ти що се буташ навсякъде, неканен у шамарите? Някакъв проблем с вниманието ли имаш? Липсва ти?

Разбирам те, между другото... да се появи момиче, което те харесва и ти да преебеш нещата,щото главата ти е по лъскава от огледало... И аз бих бил разочарован и бих псувал всички

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Хъх, wannabe-Слави, ти що се буташ навсякъде, неканен у шамарите? Някакъв проблем с вниманието ли имаш? Липсва ти?

Разбирам те, между другото... да се появи момиче, което те харесва и ти да преебеш нещата,щото главата ти е по лъскава от огледало... И аз бих бил разочарован и бих псувал всички
    Хах wannabe-Слави ?!? Ходил съм с бръсната глава още докато Слави беше в Каналето и не беше кой знае колко известен (както и да е ).Никога не съм имал проблем с вниманието и определено не ми липсва каквото и да е било внимание.Ти хубаво ме разбираш, ама постояно има момичета дето ме харесват и искат.Ставаше въпрос за едно определено момиче, но няма да изпадам в подробности.И не не съм разочарован щото не съм някой женчо да падне духом и да скимти, щото в крайна сметка сам си го направих така и мога да поема тежестта и отговорността от последствията...В общи линии нищо не си разбрал

Еми кво да ти кажа аз постоянно тръгвам с някви адските пичове .. иии ми огаждат ии не ми дават повод за недоволство и точно 3 дена ги понасям повече не мога стават ми противни и не издържам с никой повече от седмица ама ето че се задържах с едно момче вече 3 седмици и не ми е омръзнал

И като се събуди, одеалото ти беше паднало, нали?

Град
    Варна, моретоо :)
    Честно казано, не вярвам във влюбването без връзка. Харесване, физическо привличане - да. Но всичко е една самозаблуда според мен.(без връзка говоря) Как мислите?
    хЪх...

Буквар и правописен речник ти трябва, не любов

До скоро и из не можех да се влбя(дори не харесвах някое момче). Почнах да си мисля че съм дефектна. Но ето че в момента съм силно влюбена. Може би просто трябва да си дадеш време...

а да се научим да пишем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си