- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се влюбяяя ;д
Ко стаа с мене.. спомням си кат малък мн бързо си харесвах момичетата. Няма момиче от квартала което да не съм завел у нас и да не съм убедил да се съблече гола и да си гледаме ония ралтиТа тва беше ощееее преди да почна предучилищна. Бях голям сваляч. Някъде по тва време излезе хари потър 1. Тогава беше първата ми любов Хармаяни и некво получавам сърцебиене кат и видя и се чудя ко ми стаа :Д Беше мн фън. После за 2-ри път се влюбих в едно реално момиче преди 2 години някъде. Истинска любов си бешеее ама не споделена. Въпреки, че си я виждах всеки ден
Тоест писахме си някви любовни бележки ама не сме си били гаджета. (бяхме на уроци заедно) Та аз още си тъжа за последната любов и от тогава на сам не мога да се влюбяяя
. Ко стаа тука, едно-две момиче са ми харесали макс през цялото време и то кат съм се запознавал с тях нещо им е куцало и веднага съм ги разлюбвал. Ко да праа чуек гадно ми е малко
В сми, не че няям шанс, мн момичета са ми налитали. И малки и големи.. :Д Ама кат не ме привличат ко да ги правя.. Помня, че беше некво яко да си влюбен.
![]()
И като се събуди, одеалото ти беше паднало, нали?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ко ви става на вас бе тва всичко е истина. Нз просто не се получава а познавам ужасно много хора. Може би тряя да издиря 2-рата си любов отново..
Разбира се че е истинаПървоначално написано от Mmcheee
Доказано е че мармотите опаковат шоколада.
![]()
Dr. Gregory House
преди малко се регнах шото ме е срам тоя проблем да го пускам от истинското ацц :ДПървоначално написано от TopGun
![]()
ама и вие сте едни.. развалихте ми темата. 10 хикс![]()
Ама ти очакваше да те подкрепим ли?
Извинявай... въх... какви сме лоши значи.... по 10 камшика на голо за нас.
Dr. Gregory House
Владимирее![]()
Ама ти последно какво искаш - да се влюбваш , или просто да харесваш момичетата?
Защото има разлика.
Та, може би просто преминаваш през такъв период.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Да?Първоначално написано от Mmcheee
![]()
Dr. Gregory House
ночи виш ся мноо високо се целиш ти искаш най-най искаш всичко в едно момиче. Ти прос ли си просто няма начин :-D виш нещо по надоло :D
ох и ас не съм се влюбвала.. айде да се влюбим взаимно ^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Бе ко му обръщаш вниманиеПървоначално написано от Mmcheee
Виж че си няма работа и личен живот и се заяжда само...
По твоя проблем какво да ти кажа - бил съм в такава ситуация с разликата, че аз си харесвам някоя правим кото правим и няма и 2 седмици и вече съм я подменил с друга и така в продължение на няколко години докато не срещнах "момичето".Обаче аз нали съм олигофрен и преебах работата и сега съм пак в същото положение.Предполагам така ще е до следващия път ( ако има следващ )![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
same here..Първоначално написано от BlindedAngel
Първоначално написано от Arterranes
![]()
Събирам си фенклуб вече... чудесноСега остава да си измсиля по коя телевизия да се рекламирам
![]()
Dr. Gregory House
По БТВ Comedy щото си пълен ташакПървоначално написано от valdesbg
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Хъх, wannabe-Слави, ти що се буташ навсякъде, неканен у шамарите? Някакъв проблем с вниманието ли имаш? Липсва ти?
Разбирам те, между другото... да се появи момиче, което те харесва и ти да преебеш нещата,щото главата ти е по лъскава от огледало... И аз бих бил разочарован и бих псувал всички![]()
Dr. Gregory House
Хах wannabe-Слави ?!? Ходил съм с бръсната глава още докато Слави беше в Каналето и не беше кой знае колко известен (както и да е ).Никога не съм имал проблем с вниманието и определено не ми липсва каквото и да е било внимание.Ти хубаво ме разбираш, ама постояно има момичета дето ме харесват и искат.Ставаше въпрос за едно определено момиче, но няма да изпадам в подробности.И не не съм разочарован щото не съм някой женчо да падне духом и да скимти, щото в крайна сметка сам си го направих така и мога да поема тежестта и отговорността от последствията...В общи линии нищо не си разбралПървоначално написано от valdesbg
![]()
Еми кво да ти кажа аз постоянно тръгвам с някви адските пичове .. иии ми огаждат ии не ми дават повод за недоволство и точно 3 дена ги понасям повече не мога стават ми противни и не издържам с никой повече от седмица ама ето че се задържах с едно момче вече 3 седмици и не ми е омръзнал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно казано, не вярвам във влюбването без връзка. Харесване, физическо привличане - да. Но всичко е една самозаблуда според мен.(без връзка говоря) Как мислите?
хЪх...
До скоро и из не можех да се влбя(дори не харесвах някое момче). Почнах да си мисля че съм дефектна. Но ето че в момента съм силно влюбена. Може би просто трябва да си дадеш време...
а да се научим да пишем![]()