Чувствам се отвратително,може би за това пиша във форум за това ,дори и да знам, че няма абсолютно никакъв смисъл и с нищо не може да се помогни.

Та ето го и случая.

Имам приятелка от 11 месеца.И има едно момиче от класа което го харесвам.Тъй де оказа се един ден, че и тя ми го каза.Обаче тя има приятел от 2 години.И почнахме да си пишем,всичко ставаше с всеки ден по-добре.След 1 ден тя ме целуна.Почнахме да се целуваме и тайно.Въпреки,че имахме половинки.Да гадно беше, но на нас не ни пукаше.Бях лудо влюбен в нея.И все още съм.Докато преди няколко часа ми написа,че е не може да продължаваме така защото обича гаджето си и той й се е обяснил в любов и всякакви такива неща.
Не знам какво да правя.От един клас сме забога!Как ще я гледам и как ще си говорим в бъдеще,един Бог знае.А сега чакам да ми пише,но знам,че няма да стане.В адската депресия съм (колкото и тъпо да звучи,но е тийн проблем се пак (: ).Не очаквам да ми помогнете както споменах по горе,ама исках да го споделите.

ПЪК ако мислите,че можете да оправите нещо такова - ПИШЕТЕ.Но се съмнявам.Благодаря ви.