.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Имам сериозен проблем !

Здравейте, казвам се Коко и имам сериозен проблем. С моята приятелка ходим почти една година и тя не иска да правим секс .Казва че още сме били малки . Кажете да късам ли с нея .

Извинявай за въпроса, но на колко си?
    Да обичаш значи да страдаш!

Омг не искам да ми каате че съм малък. Искам да ми кажете дали да късам с нея .

Оф бате кфо почваш да се заяждаш уеее. Искам СЪВЕТ а не някфи шитове !!!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз не мисля, че я обичаш, щом задаваш тоя въпрос..

Обичам я но просто вече ми омръзна да чакам .

Нормално е на твоя възраст да се чудиш, но ако сега оставиш момичето, цял живот ще си издънка.Научи се на сериозност, търпение и обич. Секса не е решаващ. Важен е, но не е най-важното нещо.Има много по-ценностни неща в живота на хората и двойките по-конкретно.

Остави момичето на мира е, като не иска значи няма да стане...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ExtraLargee
    Обичам я но просто вече ми омръзна да чакам .
    Е значи не я обичаш.Ако беше я обичал щеше да чакаш да се реши кога да го прави.

Ти я искаш само за секс
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

OФ ама много ми се чука!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А приятелката ти на колко е? Ако и тя е на 13-14 значи е от свестните щом е осъзнала, че сте малки за секс... Права е. Ако наистина държиш на нея ще я изчакаш колкото трябва, а това да я зарежеш е най-тъпото нещо, което можеш да направиш... Но след като изобщо се замисляш дали да я зарежеш, само защото не ти е пуснала, става ясно, че не държиш на нея достатъчно...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Каква обич очаквате от 14 годишно хлапе? Че и момче... Те израстват много по-бавно от момичетата.

Имам един въпрос:
    Ако ти кажем да я оставиш, ще го направиш ли?

Оф еми тя дори орален секс не иска .

Имаш ръка, бе, дечко. Я отивай да си лягаш и не закачай момичето. Нормално е да не те иска, виж се какво лайно си.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ми според мен можеш да обичаш на 14, дори и по-малък.. А нкои не могат да обичат и на 100. Просто вно или го чувствш или не.

Абе да си призная честно едногодишна връзка при 13-14 годишните си е нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО.... Абе, че сте малки, малки сте, ама като знам, че на тая възраст има момичета с по 2-3 деца.... Ако наистина я обичаш (до колкото може да обича едно лапе дето още няма лична карта) ще търпиш, ако пък толкова ти се прави секс си намери някоя която да ти пусне... Та по дяволите ти си на 14 за къде си се разбързал ? Не го прави просто защото "всички го правят" ...
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Ми FUCK YOU кат сте толкоява отворени . Аз искам съвет а вие само се ебаате . Дееба тъпите кретени, и мои фр също е писал теми тък и с него също сте се ебаали !!!
    NO COMMENT !!!

Ще правя каквото искам когато искам АС СЪМ ГАНГСТЕР !!! Дави еба ф кучките !!!

Супер фен
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си