.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7

ЧЕРНИ ТОЧКИИИИИ :@

Здравейте !! Знам, че тази тема е дъфкана и предъфкана, но наистина не знам какво да правя с тези ЧЕРНИ ТОЧКИ Какво ли не пробвах, но нищо не помага се та си стоят .. На козметик не искам да ходя, защото много хора са ми казвали, че по зле ще стане Таа .. имам по челото адскииии МНОГО и по и около носа .. МОЛЯ ВИ сее някой който има като моя проблем да каже нещо ама наистина ефикастно .. ПЛСС .. Ще откачаа

Град
    ``Сокър Сити
    не слушай другите умници и отиди на козметик... той ще ти каже най-добре
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Голям фен Аватара на cveteto64
    като не ти се ходи на козметик отиди на дерматолог
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Не знам ;x Аз съм от Лясковец и ме съмнява някъде близо до мен да има наистина добър козметик .. За това малко не ми се рискува с козметик ..

Повече от фен
    И аз покрай носа имам много. Добре, че немам другаде Еми като вляза да се къпя ги търкам с търкалката и някои падат. Също така ги мажа с 70градусов спирт и понамаляха.

Аха, а от къде си го намери

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вземи си измиващ препарат с ексфолиращи частички и регулиращо омазняването действие. Не е зле да се поразровиш в Козметика и диети- за маски с аспирин и розова вода, търкане със сода бикарбонат, с ръбче на златен пръстен. Виж отзивите и сама реши как да действаш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Пробвала съм всичко, но не става !! Само с розова вода и аспирин не съм, защото не мога да си намеря розова вода никъде ..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    не слушай другите умници и отиди на козметик... той ще ти каже най-добре
    Имам познат, който ходи на козметик и се върна целия червен и дори стана по-зле! Недей отива!

Ммм да, точно за това не искам да ходя

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Пробвала съм всичко, но не става !! Само с розова вода и аспирин не съм, защото не мога да си намеря розова вода никъде ..
    Не можеш ли да си я поръчаш в аптеките? Виши Нормадерм ползвала ли си /изобщо медицинска козметика- Avene, Exfoliac и т. н./?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не съм

Град
    пространството на Дисе
    Пробвала съм всичко, но не става !!
    Не съм
    Сега, последно, какво се оказа? Пробвала ли си всичко или не си?
    Докато не се вземеш в ръце и не подходиш сериозно, а не само с оправдания, няма да стигнеш далеч.
    Направи списък на нещата, които си ползвала. Публикувай тук, за да не се дублирам със съвети. После щурмувай аптеките.

Имам предвид, че съм пробвала всичко, но от бабините рецепти .. Страх ме е, че ако си зема някой крем ще стане по-зле .. не знам как ще ми реагира кожата Ти имала ли си проблем с черните точки ?!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Пробвай с продукти, които съдържат лимон и не са на спиртна основа. Можеш да потърсиш маски в интернет с лимон, доказано е, че той има действие, което ги премахва...

Добрем ..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не можеш ли да си я поръчаш в аптеките? Виши Нормадерм ползвала ли си /изобщо медицинска козметика- Avene, Exfoliac и т. н./?
    от Avene sъм страшно доволна,и аз имах черни точки и се чудех как да ги махна-пробвала съм аспирин с вода ефект има са за 1/2 дена и после пак същото и на козметик съм ходела и пак нищо,накрая взех сериозно да ги търкам с една гъбичка и Avene сутрин и вечер...и изчезнаха!!!

Цитирай Първоначално написано от r1a1d1o1s1t
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    от Avene sъм страшно доволна,и аз имах черни точки и се чудех как да ги махна-пробвала съм аспирин с вода ефект има са за 1/2 дена и после пак същото и на козметик съм ходела и пак нищо,накрая взех сериозно да ги търкам с една гъбичка и Avene сутрин и вечер...и изчезнаха!!!
    А може ли да кажеш колко струва

разглеждах ги в онлайн сайтове варират от 20/25 лева,но ти все пак виж си в аптеките

Пробвай с парна баня и после с лек натиск те сами си излизат
    Препоръчвам крем Здраве. Едно малко синъо бурканче, във всяка аптека го има.

Цитирай Първоначално написано от Inkognoto
    Пробвай с парна баня и после с лек натиск те сами си излизат
    Препоръчвам крем Здраве. Едно малко синъо бурканче, във всяка аптека го има.

Пробвала съм, но не става .. А за крема него винаги си го слагам след като си измия лицето сутрин, а дори и след като съм си прайла маска на лицето, без значение каква ..

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз също ги имам на носа и около него,на брадичката.Мия си лицето с ексфолиант , след което си почиствам лицето с тоник за черните точки.Това всяка вечер.Ами смятам че до 3-4 медеца така продължително ще се махнат
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си