- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ЧЕРНИ ТОЧКИИИИИ :@
Здравейте !! Знам, че тази тема е дъфкана и предъфкана, но наистина не знам какво да правя с тези ЧЕРНИ ТОЧКИ![]()
![]()
Какво ли не пробвах, но нищо не помага се та си стоят ..
![]()
На козметик не искам да ходя, защото много хора са ми казвали, че по зле ще стане
Таа .. имам по челото адскииии МНОГО и по и около носа ..
МОЛЯ ВИ сее някой който има като моя проблем да каже нещо ама наистина ефикастно .. ПЛСС .. Ще откачаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не слушай другите умници и отиди на козметик... той ще ти каже най-добре
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
като не ти се ходи на козметик отиди на дерматолог
"Колкото повече, толкова повече..!"
Не знам ;x Аз съм от Лясковец и ме съмнява някъде близо до мен да има наистина добър козметик ..За това малко не ми се рискува с козметик ..
![]()
И аз покрай носа имам много. Добре, че немам другадеЕми като вляза да се къпя ги търкам с търкалката и някои падат. Също така ги мажа с 70градусов спирт и понамаляха.
Вземи си измиващ препарат с ексфолиращи частички и регулиращо омазняването действие. Не е зле да се поразровиш в Козметика и диети- за маски с аспирин и розова вода, търкане със сода бикарбонат, с ръбче на златен пръстен. Виж отзивите и сама реши как да действаш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пробвала съм всичко, но не става !!![]()
Само с розова вода и аспирин не съм, защото не мога да си намеря розова вода никъде ..
![]()
![]()
Имам познат, който ходи на козметик и се върна целия червен и дори стана по-зле! Недей отива!Първоначално написано от Hiph0pgirl
Не можеш ли да си я поръчаш в аптеките? Виши Нормадерм ползвала ли си /изобщо медицинска козметика- Avene, Exfoliac и т. н./?Първоначално написано от stefinkaa7
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Първоначално написано от stefinkaa7
Сега, последно, какво се оказа? Пробвала ли си всичко или не си?Първоначално написано от stefinkaa7
![]()
Докато не се вземеш в ръце и не подходиш сериозно, а не само с оправдания, няма да стигнеш далеч.
Направи списък на нещата, които си ползвала. Публикувай тук, за да не се дублирам със съвети. После щурмувай аптеките.
Имам предвид, че съм пробвала всичко, но от бабините рецепти .. Страх ме е, че ако си зема някой крем ще стане по-зле .. не знам как ще ми реагира кожатаТи имала ли си проблем с черните точки ?!
![]()
![]()
Пробвай с продукти, които съдържат лимон и не са на спиртна основа. Можеш да потърсиш маски в интернет с лимон, доказано е, че той има действие, което ги премахва...
от Avene sъм страшно доволна,и аз имах черни точки и се чудех как да ги махна-пробвала съм аспирин с вода ефект има са за 1/2 дена и после пак същото и на козметик съм ходела и пак нищо,накрая взех сериозно да ги търкам с една гъбичка и Avene сутрин и вечер...и изчезнаха!!!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
А може ли да кажеш колко струваПървоначално написано от r1a1d1o1s1t
![]()
разглеждах ги в онлайн сайтове варират от 20/25 лева,но ти все пак виж си в аптеките![]()
Пробвай с парна баня и после с лек натиск те сами си излизат
Препоръчвам крем Здраве. Едно малко синъо бурканче, във всяка аптека го има.![]()
Първоначално написано от Inkognoto
Пробвала съм, но не става ..А за крема него винаги си го слагам след като си измия лицето сутрин, а дори и след като съм си прайла маска на лицето, без значение каква ..
![]()
Аз също ги имам на носа и около него,на брадичката.Мия си лицето с ексфолиант , след което си почиствам лицето с тоник за черните точки.Това всяка вечер.Ами смятам че до 3-4 медеца така продължително ще се махнат![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!