Моля ви помогнете ми , много я обичам от толкова време
Така здравейте. И преди съм писал няколко пъти тук по моят въпрос с едно момиче. Накратко познаваме се от университета , веднага я харесах,постоянно бяхме заедно,съответно тя ме режеше няколко пъти,но продължаваше да е до мен, да ме гушка и така нататък.Какво ли не направих за нея,скарахме се , не си говорехме доста време,намериси някъв,скараха се и тя започна да ми пише.Сдобрихме се.Пак бях до нея,тя се събра пак с онзи,но продължих да съм до нея,просто много я обичам,но ето един ден стана така , че ги видях да се целуват. Бях и казал така и така, понеже бях у тях,да изчака малко да си отида да не ги гледам заедно , защото ще ми стане много гадно, тя ми вика "спокойно,нищо няма да стане",викам ок,тя вика,че сигорно няма да се качи даже,защото той беше долу,но ето качи се и си викам "айде ще остана да се запозная с него",треперех от ревност,после както и предположих започнаха да се целуват пред мен и аз вече не знаех къде се намирам и веднага си тръгнах , тя ме видя , стана и кофти уж и така. На нея и е пределно ясно колко много я обичам и колко много държа на нея,обичам я от много повече време от колкото се познава с този! На следващия ден тя ми пише нещо,извинявами се , казва "не исках да стане така,той ме дръпна" но аз вече реших да прекъсна контакти с нея,толкова много съм ревал по нея , толкова много пъти съм и казвал,какво чувствам и пред нея съм плакал,ходил съм до тях посред нощите , ревала ми е за този на рамото,аз седя и търпя,какво да направя обичам я и това е,но както казвах след тази случка реших вече край стига толкова, изпитах неуписуема болка и и казах това,тя нещо започна да се извинява това онова, но си казах стига.Цяло лято не и говорих,тя ми пишеше , аз не и отговарях,после преди да започнем университет, пак ми пишеше , нещо , аз пак и казах , че не искам да общуваме , пределно и е ясно защо, тя започна да ми вика "толква ли ти е трудно" така и така , обясних и куп неща които е направила , докато сме били постоянно заедно , всеки друг ще хареса, само ми говори за този , за онзи. Говорил съм и да спре , защото ми е гадно така , не искам да и бъда само приятел , не става така.Нещо се целухаме преди доста време , ама пък тя се отдръпа после, може и аз да съм грешката , че не бях по смел , ама какво да направя , когато обичаш някой подхождаш малко по различно.И така факта е че бяхме заедно (нали не като гаджета) доста време. Беше ми трудно да не общувам с нея лятото,но това е казах си стига , хайде напред ! Но ето започнахме университет , аз бях хаднокръвен пред нея , само здрасти си казахме,но още първия ден започна да ме пита защо съм такъв , викам "ти сериозно ли !?" Разговорихме се , но пак съм студен , позвъня на нейния , аз започнах да се нервя супер много и да ревнувам пак и отново след толкова време , тя ме видя и след като затвори телефона ми каза , недей да гледаш така дай ръка , викам и "ти сериозно пак остави ме !" Валеше дъжд , не исках да я вали и и казах , че ще я закарам. След като влезнахме в колата , като започна , оо колко се радвам , че пак сме заедно в колата , оо ето я нашата песен , после започна да иска да я милвам по главата (все неща които сме правили и преди с нея) , после започна да ме прегръща , да ме целува по бузата,аз леко омекнах , но какво да се прави. На следващия ден ме вижда в унито идва при мен вика ми "дай да те гушна" , викам и "недей, не искам" , тя казва "айде де какво ти става" , викам и "имаш си кой да те прегръща остави ме мен" ,тя нещо започна да ми вика "стига с това", да се обяснява започна с "не не не искам , не съм съгласна така" па ме прегрърна, после идваше при мен нещо ме питаше , аз се старя да я отбягам и така свърши и този ден . Днес след лекции пак бяхме заедно , пак я карах на някъде , няма да я оставя да мръзне , по-добре да я закарам , но се държах хладно , отидохме тя да види една приятелка и аз я познавам, тя пак започна да ме прегъща да ме милва , аз и казвам "какво правиш остави ме вече" , тя "стига си се дърпал" , пак продължава. После я закарах до работата и , и в колата започнахме да говорим за нас , започнах да и говоря , че дали изобщо има смисал пак да общувам с нея , тя като го чу това и като се развика , "няма да говориш така , не искам това , толкова си ми близак , нямаше да излизам с теб, ако не държах на теб, толкова съм свикнала с теб", такива работи,аз си мълча .... после преди да слезне ми казва "защо вески път ми е гадно като се разделя с теб искам да остана сега , ама трябва да тръгвам" и така тръгна за работа. Опитвам се да я разбера , знае , че не я искам само за приятелка , има с кой да си играе (ако преди си е играела с мен) , има си други обожатели , има си приятел , какво иска от мен , няма да ви лъжа приятно ми е много с нея , явно още я обичам ,приятно ми е така да ме прегъща,копнея за това !!! Преди така не е говорила такива думи за мен , какво според вас иска . Иска даже да се видим скоро за кафе. Познаваме се от много време вече , знае че я обичам , че съм влюбен до безумие в нея , режела ме е , пак стои до мен , пак ме гушка , сега и тези неща . Каво да правя , моля споделете мнение. Никоя приятелка не ми е правила такива неща , а пък камо ли я харесам някое момиче, ако не иска нищо , обикновенно ме отбягва,което е нормално, а при нея обратното . Казах и едва ли не край на нашите отношения , тя пак ме целува пак това. Казвам има с кой да си играе , има си обожатели , какво се случва с нея , дали поне нещо има към мен ? Споделете мнение за ситуацията ! Съжалявам , че е толкова дълго това и съжалявам ако има грешки , просто много държа на нея и вече съвсем не знам какво става и искам помощ ! Благодаря ви предварително !!!!