.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София

Просто да си излея душицата..

Никога не съм писала такива откровения в този раздел, обаче вече ми идва в повечко, а няма нищо по-разтоварващо от "анонимното" споделяне с непознати.
    Добрее, моята история (или поне това което ме измъчва от известно време) започва още преди 4г., когато се запознах с едно от най-прекрасните момчета, които някога съм срещала. До преди около 2 години за мен той беше просто едно страшно красиво момче, с което си имахме скайповете и до там - точка, нито сме си писали нито сме се поздравявали като сме се засичали - нищо. Да, обаче по едно време започнахме да си пишем, майтапи, смехове, абе направо не ми се вярваше, това ми бяха единствените чатове с човек, в които секундите между моя отговор и неговия са ми се стрували като цяла вечност (Да, знам.. ). Всичко беше перфектно, чатове, смях, веселби, но по едно време спря да пише, разговорите ни бяха все по-малко и по-малко - глупавите поздрави около празниците в които вмъквахме по малко смях, но не беше същото. Учи близо до вкъщи, в старото ми училище, което пък беше предпоставка да ходя там често (виждам се с приятелки уж), не сме си говорили, достатъчно беше просто само да го видя за секунда, да ме поздрави или да ми се усмихне - това ми оправяше целия ден.. Тогава вече разбрах колко навътре отиват нещата, днес отново бях там и го видях, усмихна се, намигна ми и си продължи, то и аз не спрях де.. хъх По цял ден си мисля само за него, просто не знам вече какво да правя... 2-3 години нон-стоп само той ми е в главата и ще полудея вече, понеже знам, че не мога да го имам, а въпреки всичко го искам повече от всичко друго.
    Ух, олекна ми, ако някой има подобни преживявания да сподели как се е отървал от всичките натрапчиви мисли.
    Благодаря на тези, които са ми прочели целият пост!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Линкни му темата в скайп. Има доста по-умни неща, които си МОЖЕЛА да направиш... в момента мисля, че това ще е добър вариант. Така ще разбереш един път завинаги дали има смисъл. Ако клъвне и иска среща - ок, ако не... продължавай си живота с някой друг. В крайна сметка само можеш да спечелиш от цялата работа.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София
    Ами 2-3 години не са малко. Натрапчивите мисли едва ли ще се премахнат за ден, но все пак ученето, спортуването или каквото и приятна дейност да вършиш ще откъсне мислите ти от него. Ако не го виждаш и чуваш също по - бързо ще го преодолееш. Но най - вече, чак когато си привлечена от някое друго момче, тогава ще се махнат тези мисли.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Цитирай Първоначално написано от mech0
    Ами 2-3 години не са малко. Натрапчивите мисли едва ли ще се премахнат за ден, но все пак ученето, спортуването или каквото и приятна дейност да вършиш ще откъсне мислите ти от него. Ако не го виждаш и чуваш също по - бързо ще го преодолееш. Но най - вече, чак когато си привлечена от някое друго момче, тогава ще се махнат тези мисли.
    напълно съм съгластна с mech0 ,но да ти кажа и може да не спрът мислите,дори и да срещнеш друго момче

Направи нещо по въпроса! Например следващия път когато се видите и поздравите вмъкни едно "Как е, кво ше кажеш утре на напрайм едно кафе?" или нещо от сорта. Съвсем небрежно сякаш го казваш на всеки, не е нужно да показваш прекалена заинтересованост. След това вече по неговото държание ще разбереш дали има смисъл да очакваш нещо. Така дори и той да не те харесва ще знаеш че си опитала и проявила смелост. Следователно по-лесно ще продължиш напред : )
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    2-3 години и не си направила нищо по въпроса
    Следващия път като се видите го заприказвай нещо, не само на "Здрасти-Здрасти"... Така малко или много няколко пъти като поговорите сама ще се ориентираш накъде отиват нещата и дали има смисъл да продължаваш да мислиш и копнееш за него
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от pinkyy
    Направи нещо по въпроса! Например следващия път когато се видите и поздравите вмъкни едно "Как е, кво ше кажеш утре на напрайм едно кафе?" или нещо от сорта. Съвсем небрежно сякаш го казваш на всеки, не е нужно да показваш прекалена заинтересованост. След това вече по неговото държание ще разбереш дали има смисъл да очакваш нещо. Така дори и той да не те харесва ще знаеш че си опитала и проявила смелост. Следователно по-лесно ще продължиш напред : )
    +1
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от pinkyy
    Стига бе , той човека буквално ще си помисли че искат да правят кафе
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    гр. София
    Първо, благодаря ви за мненията!
    НО, той си има приятелка с която си се обичат и са си щастливи, за което честно казано се радвам наистина, дори да не е с мен, така че варианта да му се мешам във връзката и т.н. изобщо отпада - не бих го направила. Понякога го има и "Здрасти, как си, що си?" и това е, винаги е забързан.. пред мои приятели е споменавал, че има много хубаво мнение за мен, но до там - нищо повече. Просто искам да се отърва от постоянните мисли дето ми минават през главата, като го видя и сърцето ми слиза в петичките Не се издържа вече.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е това, че си има приятелка обръща коренно ситуацията. В такъв случай най-доброто, което можеш да направиш е да се отдръпнеш и да не им пречиш. Ще го забравиш и изтриеш напълно от мислите си, само когато срещнеш друго момче, което до толкова да те впечатли и да ти хареса, че сама да не усетиш как си забравила стария
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    гр. София
    ^ Ами всъщност дори да срещна някое красиво момче или опозная някое добро момче, което е мой тип например, и се сещам за НЕГО, и несъзнателно го отблъсквам или просто не обръщам внимание.. много тъпо..

Град
    Варна
    значииии ти си влюбена в момче,който е влюбен в друго момиче...хъх защо ли винаги така става...амиии даа,моят съвет ееееееее УИСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ,но като за момиче-водка
    no dream is too big,sky is the limit! :]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    деиствай ти първо
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Вие сте си писали, закачали сте се, всичко е вървяло добре. Но , за да се отдръпне той трябва да има някаква причина. Първо може да си му казала нещо, което да го е накарало да се дистанцира от теб. И втория възможен вариант е просто да си има сериозна приятелка и да не е искал да се задълбочават нещата между вас. Проучи това за приятеката.
    И все пак говори с него, покани го на кафе.

Град
    гр. София
    През времето по което си писахме той нямаше приятелка (Е, въртеше някакви момиченца, но нищо сериозно.), сега го виждам че е щастлив, двамата са страхотна двойка, както казах нямам абсолютно никакво намерение да му се мешам във връзката > офертите за кафе и срещи отпадат. Може и да съм му казала нещо, знам ли, не съм се отпускала да говоря простотии и т.н., винаги се смееше като си пишехме.

Аз бях в подобна ситуация.. но.. харесах си друг насила,после тръгнах с него, и всичко се оправи. Забравих идиота. Опитай и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си