- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми
Офф писна ми от приятеля ми! Постоянно се караме, постоянно той намира причина да се скараме не издържам вече! Писна ми..казах му го ама той не ме чува. Мисли си, че искам да го зарежа, а аз не искам наистина.Обичам гоама ми писна да му търпя номерата. Винаги трябва да става на неговата ама стига толкова! Търпях, търпях ама до тука не мога повече уморих се да му изпълнявам всичките прищевки и отгоре на всичкото ако не стане на неговото ще вика, ще блъска, ще чупи само и само да стане на неговото..отблъсква ме вече с неговото поведение мисли си, че като сме ходили * месеца и вече съм му жена и трябва да изпълнявам всичко каквото ми нареди ама не е така. Моля ви помогнете ми как мога да му го кажа
![]()
Просто му кажи, че ако продължава така няма смисъл да продължавате връзката си.. Ако те обича, ще се замисли за поведението си, и ще вземе да се сдържа. Ако ли не.. здраве да е..
Но не си позволявай да търпиш всичко, само и само да си с него. Не си струва.![]()
Дори и да си му жена, не си длъжна да изпълнявам команди. Ти да не си робот или войник? Съжителството трябва да е приятно, а не по задължение. Превърне ли се в такова, вече няма нищо хубаво и приятно, което да ви държи заедно. Може би дълг, навик, обич или просто мазохизъм, но не е правилно. Трябва между всичките тези редове да има разбирателство и щастие. Няма ли ги, за какво сте заедно?
При вашия случай, може би няма съжителство, но разбирателството е решаващото. Говори сериозно с него и се опитайте да го постигнете, защото ще започне да става все по-лошо. Всеки човек започва да прекалява като му дадеш малко повече власт над нещо, особено над себе си.
Да обичаш значи да страдаш!
Твоят човек явно има мания за величие.. историята ти ми е от части позната и ще ти кажа само, че, ако те скъса и ти продължаваш да го обичаш и тези досадни моменти ще ти липсват ..
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Спокойно! Момчето един ще се осъзнае, но не знам кога ще е. Ще съжалява, че не е направил това, което иска. Не го е правил по различни причини и подобни глупости.
хЪх...
Зарежи го! Тогава ше му дойде акъла в главата и ше иска да си промени отношението.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Зарязвай го на секундата!!!Никое/й момче/мъж няма право да командва момиче/жена!! Пък и ти нямаш право да му го позволяваш, ако имаш чувство за самосъхранение! Пък и вие изобщо на колко сте!? И ако не сте женени, как ще си му жена??
![]()
![]()
![]()
П.П. - Тоя верно е ненормален!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Пфф неска си поговорихме сериозно и той обеща да не се заяжда повече с мене и да е по-внимателен.. Ако не го изпълни при следващия скандал точка и до там.. това е
Иначе благодаря на всичките![]()
Била съм в подобно състояние и да ти кажа... няма да спре, поне според мен. Започне ли веднъж да се има за много голям, ще става по-зле. Просто ако пак продължава, след като ти е казал това-няма смисъл.![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Ооооо как улучих само тематаИ аз съм в горе-долу същото положение и сега сме супер скарани.. имам чувството дори, че чувствата, които изпитвах към него/а те бяха доста силни/ са се изпарили и все още не го зарязвам, само защото прекалено трудно се разделям с хората и много съм свикнала с него/от 1 година е всичко това/ Ноо един съвет: щом виждаш, че си права не се примирявай, защото става по лошо.
И късмет!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Що си мислиш че проблема е само в него ? Може и ти с твоя идиотизъм да даваш поводи той да повишава тон .
Bitch
не е лесно да си безхарактерен.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ама разбира се , той само търси причини да се заяжда и да блъска и чупи ^^ ти си невинното момиче което търпи всичко , ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО НЕГОВА !!!!!!!! Ти си невинна ! Нито си го провокирала нито нищо..той само си търси причини мръсното копеле!Аиде дано се оправите , и помни! : ВИНАТА Е НЕГОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Добър сарказъм !Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Наистина и аз казвам каквото и да прави той е виновния ! Имам поне 5 такива малоумни приятелки ,които цялата вина търсят в приятеля си и грам не се усещат че именно от тях идва всичко .
Bitch
И какво сега ще го режиш ли или ще го обичаш?
че какво зависи пък от мен, чисто нов съм.Първоначално написано от Dian4ety
Засега да..ще видим за напредПървоначално написано от v1k40
![]()
Нека тогава, калл ме направо :Д.Първоначално написано от Dian4ety
Аааа, сетихте се , че имате телефони. СУпер, браво.Първоначално написано от v1k40
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Хахаааа...бул'с ай.Първоначално написано от MsIrony
Като ти е писнало и само се драчите не бъдете заедно, лесно е. Не мога да разбера вечния импулс на хората да са в нещо, което и двамата не ги удовлетворява, но да го влачат още преко сили.