- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се прави прическа
Може ли някой от вас по-разбиращите да погледне и моята тема "Прическа", според мен тази която аз искам е доста по-елементарна от тези които виждам..
Искам да ти кажа, че момиченцата на 12(да не прекалявам),13,14,15,16........напр во си подмокраят за такива..Боже опази..Първоначално написано от ThisIsMe
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
вижте му ника...момчето е '96 (не че съм мн по голяма) но е нормално да не знае на какво се прави и как изглежда отстрани
+ това онова...момче от снимките съм почти 100% сигурна че не може да е '96
и така...иначе ти отговориха вече - вакса и лак за коса. за второто -> тафт черния или гарниер фруктис
и много са ти оскубани веждите (ако това си ти)
има някой момчета на които тази прическа много им отива ама ... като земат да се напраят си4ките така бате ;xx после да не ослепееш като ги видишИзвод ... не си правете грозни прически които вообще не ви отиват
![]()
![]()
Защо всички връхлитате върху момчето? Според мен си е въпрос на вкус лично пък мен много ми харесват такива момчета ( момиче съм )По темата по-нагоре казаха как става
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Господи, защо ми го причиняваш ?!!
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Благодаря за отговорите.А и да не си мислите че косата ми е като тяхната не е.Питах ефекта как се постига защото яко стой.Още един път благодаря
сдадсад
+++ ........................Първоначално написано от 4o4ina
Направо ми се плаче като видя какво се случва с вас..Тая последната снимка ме уби просто..Кифленската физиономия,ВЕЖДИТЕ,косата.. .Абе нямам думи вече
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Първоначално написано от Minerva
Да, за съжаление.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...