.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Аз пък съм ЗА тези връзки. Няколко пъти съм разказвала истoрията във форума, с приятеля ми сме от различни градове на 300 км един от друг, но сме разделени точно по две седмици, и сме заедно пак по две, а и цяло лято бях при него. Мога да кажа, че до сега това е най-хубавата ми и истинска връзка, но и двамата със започването и си поехме отговорността и бяхме наясно как ще стоят нещата. И си я запазихме, определено си струва. Преди няколко часа го изпратих и много ми липсва, но знам, че след две седмици ще се видим, през това време постоянно по телефона. Иначе наистина зависи от чувствата - ако не са кой знае колко силни е почти сигурно, че нищо няма да излезе. Прецени сама според това какво изпитваш към него, колко често ще имате възможност да се виждате, и струват ли си за теб нервите и всичко останало
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    Нейде си
    Имах такава връзка.Ама да си призная връзка ли беше?!Когато имаш най-голяма нужда от него,той е на 12345 км от тебе.Дори немога да кажа,че съм го познавала добре,а бях ме заедно няколко години.Не съжалявам,с него имам незабрави ми спомени.Ама не си е работа и не бих повторила.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Една връзка поне трябва да започне с чести срещи и т.н. От разтояние е просто много глупаво да се създава връзка.Ако все пак решиш да правиш такова нещо,най-важното е да си говорите,не по скайпове и фейсбуци а по телефона.Това е единствения начин Трябва да говорите,да си чувате гласовете и така
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    ladykeisy никога не съм твърдяла, че психологията ми е ясна, маци. Никога не ме е вълнувала, както и да е.
    Всяка връзка има проблеми, да, така е. То не може без тях, но ти ми обясняваш колко хубава би била една връзка от разстояние. Я стига. Представи си, че си на 2000 км. от човека, когото обичаш и се виждате веднъж на 3 месеца. Какво по-хубаво от това? Така ли? Ако кажеш да, много лошо ще излъжеш и сама няма да си повярваш.
    Разбирам, че понякога такива връзки се налагат, но разстоянието не ги прави по-хубави. И не ми казвай, че някой само защото е хлапе заслужава да е далеч от човека, с който иска да е. Никой не заслужава това, никой няма нужда от това. Ако си омръзнат, защото са от един град, значи просто не са един за друг. И тук нямат значение годините.
    Сама обясняваше, че хлапетата имали нужда от връзка от разстояние, после изведнъж заговори за колко семейства си познавала, които са от различни градове. Толкова лукуми разтегна, само за да се правиш на особено компетентна, но по никакъв начин не можеш да ме обедиш, че това да съм далеч от човека, когото обичам е по-хубаво.
    Дори хора, които са далеч един от друг, по някакво стечение на обстоятелствата, ще ти кажат, че не искат да е така и много биха се радвали, ако могат да са заедно, един до друг. Понякога се налага да имаш такава връзка, нормално е, но това не прави връзката по-хубава. Тя или е хубава, или не, без значение от разстоянието.
    И ако трябва да съм честна, и на най-големия си враг не бих пожелала да е далеч от любимия си.
    Мило момиче, радвам се, че се опита да ме опровергаеш, но за твое съжаление неуспешно. На никого не пожелавам да е далеч от любимия и не съм казала, че е хубаво, а тъкмо напротив. Децата обаче, тъкмо израстващите тийнейджъри имат нужда да се самовъзпитат по отношение на връзки и да осъзнаят ценностите в тях. Това би помогнало много на самоизрастването, защото именно то е нещото, което хората започват да правят първо, без родителите си.Връзките от разстояние са тежки и да, има пречки, но в коя връзка няма такива? Ако не е разстоянието, ще е нещо друго. Винаги има проблеми, но ако двама души ги изтърпят заедно и преживеят всичко хубаво и кофти един до друг, значи бъдещето е пред тях.Да си далеч от любимия не е особено хубаво и приятно, но понякога човек има нужда и от това. Всяка връзка си има своите предимства и непредимства. И лично за себе си да ти кажа, защото си решила да ме определяш, че ако приятеля ми е на 2000 км от мен, ще се виждаме няколко пъти в месеца. Именно за това казвам, че е до хора, отношения, разбирателство и възможности. Ако едното липва, става все по-трудно и по-невъзможно.Тогава вече има защо да се отказваш, но иначе не. Човек трябва да се бори до последно за това, което желае. Ти си стой в твоя град, намери си гадже от твоя квартал, ако искаш от твоя блок и на твоя етаж, някои хора имат връзки от различни държави и пак са щастливи.
    Да обичаш значи да страдаш!

Голям фен Аватара на xinfamous
    аз живея в ямбол и преди време имах една аверка от пловдив и всяка събота и неделя влака.. 6 часа път не си струва колкото и да ви е яко заедно,защото има моменти в които искаш да си с тоя човек на момента а е невъзможно.А пък да не говорим че при такова разстояние всеки може да прави квото си иска без другия да знае
    Can It All Be So Simple ?

Много позната изтория аз бях в подобна ситуация..разтоянието което ни делеше с това момче беше 250 км, не малко.АЗ съм ЗА,, ще бъде трудно ,но тфа не означава че връзката няма бъдеще.Родителите ми също са имали връзка от 250км ..и то 4 години,а сеа имат вече 19 години брак,така че .. нищу не коства да опиташ : ))

Мацка...аз съм от Бургас,той е от друг град.Цяло лято живяхме дори заедно.Ако я има любовта и континент не може да ви раздели.Стига да я има и да е споделена.Така,че....ако смяташ,че чувстваш силни емоции към този човек,а той спрямо теб също-давай,само можеш да спечелиш!Искрено ти желая успех!

Абе, хора кога ще разберете ,че връзките от
    растояние не е добър избор.Нито пък скайп връзките.
    То си е за вас.Веднъж ше си изпатите и после ше знаете,
    че такива връзки са
    невъзможни !!!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Мацка...аз съм от Бургас,той е от друг град.Цяло лято живяхме дори заедно.Ако я има любовта и континент не може да ви раздели.Стига да я има и да е споделена.Така,че....ако смяташ,че чувстваш силни емоции към този човек,а той спрямо теб също-давай,само можеш да спечелиш!Искрено ти желая успех!
    Напълно съгласна \/ Той е от Айтос, аз съм от друг мноого далечен град, и също лятото живяхме заедно.
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    че такива връзки са невъзможни !!!
    Можеш да говориш за себе си, но не можеш да слагаш всички под общ знаменател, защото не всички връзки от разстояние са "скайп връзки", а една такава връзка би трябвало да започне с често виждане.По същия начин, както ти го казваш, така и такива като мен, които само са спечелили от това могат да кажат "Абе, хора, кога ще разберете, че връзките от разстояние не са невъзможни." Не става - за един е едно, за други е друго. Не може да наложиш нещо на някого, всеки за себе си. Не признавам общите знаменатели
    P.S. Нищо лично, не си мисли, че се заяждам, просто изразявам мнение

Аз лично имах такъв проблем докато бях студентка.
    Да не повярвате изучих 5 години и се върнах при гаджето
    в родния град. Изобщо не съжалявам въпреки че беше
    труден период.

че такива връзки са невъзможни !!!
    Можеш да говориш за себе си, но не можеш да слагаш всички под общ знаменател, защото не всички връзки от разстояние са "скайп връзки", а една такава връзка би трябвало да започне с често виждане.По същия начин, както ти го казваш, така и такива като мен, които само са спечелили от това могат да кажат "Абе, хора, кога ще разберете, че връзките от разстояние не са невъзможни." Не става - за един е едно, за други е друго. Не може да наложиш нещо на някого, всеки за себе си. Не признавам общите знаменатели
    P.S. Нищо лично, не си мисли, че се заяждам, просто изразявам мнение
    Хах.. просто казвам мнението си, защото ми се е случвало подобно нещо и съм си патила.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Хах.. просто казвам мнението си, защото ми се е случвало подобно нещо и съм си патила.
    Разбирам те, точно за това казвам, че при някои се получава, при други не, не можеш категорично да кажеш "това е невъзможно" или "това е най-добрият избор". Разни хора, разни идеали

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Аз съм против връзките с разстояние,...друго си е око да види,ръка да пипне

Разстоянието няма ама никакво значение..
    Имах 3 годишна връзка с момче, което не е от моя град.. и беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало някога... да наистина е малко по трудно, защото се виждате по рякдко.. но за това пък като се видите..
    Според мен няма значение дали сте далеч един от друг или сте по цял ден заедно.. ако наистина искаш нещо.. нищо не може да те спре...
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    тежко ви е мейна
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами точно за твоята ситуация и толкова голямото разстояние между вас съм против.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си