Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
Повечето хлапета имат нужда да са дале един от друг. А конкретно за мен не можеш да определяш, защото с приятеля ми веднага щом се разделим, си липсваме и започваме да говорим по телефона, след което редовно се получава някой от двамата да иска да останем още време заедно и го правим. Просто констатирах за момичето, по начина и стила й на писане, какво би било добре.
Конкретно за теб нищо не съм определяла. Просто изказах мнението си. Но така и така казваш, че някой може да има нужда да е далеч от любимия си и какво по-хубаво от това. Ти би ли се радвала да си далеч от приятеля ти? Да не би случайно да си омръзнете? Или само защото така било по-сладко?
А да и повечето хлапета нямат нужда да са далеч един от друг, защото те търсят близост, търсят човек, който да е до тях. Защо им е да са с човек, с който не могат да се виждат, когато имат нужда? Това усложнява толкова много нещата. И няма значение на колко си години.
Не съм против тези връзки, който може да поддържа такава, нека си я има, но това въобще не ги прави най-хубави, най-сладки и т.н.

cveteto64, ако искате да сте заедно, разстоянието не би трябвало да е това, което да ви спре. Преценявате ситуацията, дали може да сте заедно или не и решавате какво ще правите след това.