Първоначално написано от
vesito13
ladykeisy никога не съм твърдяла, че психологията ми е ясна, маци. Никога не ме е вълнувала, както и да е.
Всяка връзка има проблеми, да, така е. То не може без тях, но ти ми обясняваш колко хубава би била една връзка от разстояние. Я стига. Представи си, че си на 2000 км. от човека, когото обичаш и се виждате веднъж на 3 месеца. Какво по-хубаво от това? Така ли? Ако кажеш да, много лошо ще излъжеш и сама няма да си повярваш.
Разбирам, че понякога такива връзки се налагат, но разстоянието не ги прави по-хубави. И не ми казвай, че някой само защото е хлапе заслужава да е далеч от човека, с който иска да е. Никой не заслужава това, никой няма нужда от това. Ако си омръзнат, защото са от един град, значи просто не са един за друг. И тук нямат значение годините.
Сама обясняваше, че хлапетата имали нужда от връзка от разстояние, после изведнъж заговори за колко семейства си познавала, които са от различни градове. Толкова лукуми разтегна, само за да се правиш на особено компетентна, но по никакъв начин не можеш да ме обедиш, че това да съм далеч от човека, когото обичам е по-хубаво.
Дори хора, които са далеч един от друг, по някакво стечение на обстоятелствата, ще ти кажат, че не искат да е така и много биха се радвали, ако могат да са заедно, един до друг. Понякога се налага да имаш такава връзка, нормално е, но това не прави връзката по-хубава. Тя или е хубава, или не, без значение от разстоянието.
И ако трябва да съм честна, и на най-големия си враг не бих пожелала да е далеч от любимия си.