- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кубинки?
Здравейте (:
Не знам темата дали ми е за тука..ама![]()
Та искам да ви помоля да ми предложите (опитните) някви хубави и качествени кубинки.
Искам също така да споделите и за марката "Underground", защото доста хора ми я препоръчаха (:
А, и ако имате някви предложения, дайте линкове (:
П.с..предпочитам да са с около 15/20 дупки (:
Факт. На един приятел му се скъсаха за 3 месеца...
А ако не си носил досега те съветвам да не си взимаш с повече от 10 дупки.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Underground не е решение. Прикрепвам се към мнението на колегата Фланаган, но моите предпочитания са различни.
Original Doc. Martens е абсолютната класика и най-доброто решение за кубинка, няма смисъл да говоря защо - марката е синоним на качество, удобни са и най-вече са.. класически. Цените са високи, но знаеш в какво влагаш. Говоря за оригинални. И не за фешън сериите.
Rangers преди беше много яка кубинка, най-много доближаваща се до класическия Getta Grip /който не споменавам, поради простата причина, че не се произвежда от много отдавна и Харли го спомена/ но в последните години дори този класически армиран кубинаж получава негативен фиидбек.
В последните години се появиха страшно много нови брендове и марки, с които не съм запознат - underground са грозни, неиздръжливи и адски, адски скъпи - мое, пък и не само мое мнение.
Undercover - Харли спомена, аз лично не съм носил, но на мен фейслифтът им не ми харесва.
Към момента аз нося Invader. С ръка на сърцето мога да кажа, че това е перфектната кубинка, която съвместява изключителна здравина, издръжливост с отлична, най-вече поносима цена + непретенциозен изглед. Доближават се до Rangers и култивираният изглед на Getta Grip / не онзи, който ние считаме за класически, работническият/. Най-доброто решение според мен.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Благодаря за информацията.Първоначално написано от realantisocial
Такъв модел обаче къде мога да открия?
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...iw=800&bih=406
И горе долу ква е цената?
С такъв модел съм аз, но 10 дупки. Препоръчвам ти да не си взимаш много високи кубинки, защото 1. Неудобни са ; 2. Грозни са
В София има магазин, от който можеш да си ги купиш, но първо обмисли и другите оферти, които са ти предложени по-горе.
Ако ли пък не довечера ще ти напиша как да стигнеш.
Цената за 10-ки поне преди беше около 130 лева.
Steel също е вариант. лично аз съм мега доволна от обувките,здрави са,изглеждат добре,нормални цени са,чук.
От 6 месеца не съм влизал тук и все си е така пълно с форумни хулигани, кежуали, скинове, пънкари и подобни тупани. А вече не е модерно
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз не нося кубинки,но повечето скинове дето познавам предпочитат марката Вермахт![]()
И аз се застъпвам за Steel-ките. Нормална цена, лесно се намират, изглеждат добре и ако търсиш както трябва, ще вземеш качествени. Освен това обувките са наистина особено здрави.
Но за Гриповете се съгласявам с Харли, имах едни 10ки преди три години, но им причиних много кофти неща. Наистина е гадно, че не се намират, и аз не съм виждал и чувал.
активизъм/превенция; писане; музика
Хахахахахаха.. ХАХАХАХАА.. ХАХАХАХАХАХА!Първоначално написано от BlueAvalanche
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кое е модерно в момента ? Нещо не съм в крак.
Джъстин БийбърПървоначално написано от realantisocial
Хахахахахахахх![]()
Мога да се направя на него. Сериозно !
тероре, вземи поднови яката тема в раздел Спорт![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от terrorclub
само гинесгърррл,благодаря![]()
онаа свещенната ?Първоначално написано от terrorclub
CHERNO MORE VARNA !
Аммм...може ли само да не ми спамите?
Таа...спрях се на това http://www.gorgonbg.org/components/c...02be0a0429.gif какво мислите?
Аз мисля, че е ок. Но пак, вземи си малко поне по-ниски.
И хубаво ги огледай отвсякъде, преди да купиш. Помоли и за съвети за поддръжка.
активизъм/превенция; писане; музика
преди около година си купих кубинки с 10 дупки и все още си карам с тях, по-ниски -> по удобнив метъл хевъна там имаха яки модели. даже ако не греша, имаха и сайт metalheaven.bg
Pure hatred...
Това е все едно да си купиш маратонки от битака...Първоначално написано от Doomsayer
Първоначално написано от terrorclub
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
продавам кубинки др. мартенс два чифта лилави чисто нови 37ми номер и черни малко носени 39ти номер.. 50лв чифта..!! тел:0886701789
prodavam lilavi kubinki dr.martens 37 nomer..kubinkite sa chisto novi ne ubuvani. 50lv i cherni malko noseni bez defekt 39 ti nomer 40lv
Не знам какво не им харесвате на Underground, аз имам 3 дупки и съм доволен.
Steel-ки е добро решение за първи кубинки, но са може би най-нежните кубинки, които съм носил. Много мека кожа (което до някъде е добре), но се белиПодметката също е мека и е голяма (външния ръб е много навън спрямо горната час на обувката) и шевовете са грозни.
Knightsbridge имат хубава прибрана подметка и форма, удобни са и не са скъпи.
Dr. Martens Airwair си е класика, която си заслужава парите, стига да ги имаш да ги дадеш
За Boots & Braces нищо не прочетох, но не съм и носил такива, но добре изглеждат.
Аз също съм на мнение че над 10 дупки не ти трябват. 10 ми бяха ниски и следващите ми бяха 14, които познай колко съм носил. Прекалено високи са