- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кубинки?
Underground не е решение. Прикрепвам се към мнението на колегата Фланаган, но моите предпочитания са различни.
Original Doc. Martens е абсолютната класика и най-доброто решение за кубинка, няма смисъл да говоря защо - марката е синоним на качество, удобни са и най-вече са.. класически. Цените са високи, но знаеш в какво влагаш. Говоря за оригинални. И не за фешън сериите.
Rangers преди беше много яка кубинка, най-много доближаваща се до класическия Getta Grip /който не споменавам, поради простата причина, че не се произвежда от много отдавна и Харли го спомена/ но в последните години дори този класически армиран кубинаж получава негативен фиидбек.
В последните години се появиха страшно много нови брендове и марки, с които не съм запознат - underground са грозни, неиздръжливи и адски, адски скъпи - мое, пък и не само мое мнение.
Undercover - Харли спомена, аз лично не съм носил, но на мен фейслифтът им не ми харесва.
Към момента аз нося Invader. С ръка на сърцето мога да кажа, че това е перфектната кубинка, която съвместява изключителна здравина, издръжливост с отлична, най-вече поносима цена + непретенциозен изглед. Доближават се до Rangers и култивираният изглед на Getta Grip / не онзи, който ние считаме за класически, работническият/. Най-доброто решение според мен.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.