- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За вашите обидни думи
Имам въпрос. Защо когато някой дори намекне 4е си бие 4икии вси4ки му се нахвърлят 4е е 4икиджия и така нататък. Ами на 12-13 секс ли да праи, а? Какво му е лошото в маструбирането?![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Нищо? Кой е казал че е лошо?Първоначално написано от Dyany10000
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Че пишеш четворки вместо Ч-та![]()
Шегата на страна. Не знам кое толкова му е лошо, поотделила съм се от ранните тийновеПък ако не искаш коментари - нема казваш
![]()
Е знам ама що пове4ето ни обиждат така? Са като ни е приятно на 13 секс ли да праиме?
Широка и глубока!
На 13, момче и секс? Нещо не ми се вързва тази комбинацияИначе си продължавай, само не се заигравай прекалено много и не прибягвай към крайности
![]()
Да тва имам предвид но въпросът ми е друг защо пове4ето обиждате ..нас?Първоначално написано от ILoveU2
Широка и глубока!
Ами ако искаш прави, бе, дете. Като не може човек да ви налее малко акъл в главите, правете пък после си ги трошете. Никой не ви е виновен.....Първоначално написано от Dyany10000
Прави каквото искаш,никой нищо не ти е забранил.
Това си е нещо нормално и човешко .Тия ,кото ти се смеят са глупави. А ти пък за какво им се връзваш да те питам аз ?!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
"Чикията изгражда характера и прави човека самостоятелен"![]()
sedefchoto
МнениеПуснато на: Сря Сеп 01, 2010 4:42 pm Заглавие:
"Чикията изгражда характера и прави човека самостоятелен" Very Happy
![]()
![]()
![]()
![]()
Момче, лятото трябва да четеш книги, не да си биеш чикии. И какъв е проблема, обиждали ви.. . еми смешно е, ти си на 13 и си се захванал за тази тема. Има си време за тия неща.
Вместо да си биеш чекии вземи попрочети някоя книга (че с "праиме" няма да стигнеш и до 7 клас) и вземи потренирай, че след време ще се ядосваш, че изглеждаш така и ще ти е трудно! 13 годишни хлапета по какви сайтове пишат?! Срам ме е като ви чета глупостите!
... Пич имаш поне още 1 възможност.... или да си останеш чикиджия или да изчукъш некоя и да станеш секс изрод (маняк и т.н.)
Няма лошо да маструбираш ,почти всеки мъж го прави понякога,за мен чикиджий са тея дето висят по сайтове и дето по цял ден търсят пред кого да си бият чикия ,има хора дето го правят прикалено многоПървоначално написано от Dyany10000
![]()
![]()
sleda ot lubovta
това е нормално на 13 да си бият чикии и не му пречи да чете книгиПървоначално написано от takemybreathaway
![]()
кво общо имат книгите и чикиите
![]()
![]()
![]()
![]()
Тебе к'во те бърка... кат ти харесва, ш лъскаш! И секс като почнеш да прайш, пак ш лъскаш.
Ето как да изчетеш всичките книги.... то не че остана време ;д аз мойте които ми дадоха не прочетох нищо че бяха 6 хаха но все пак половин книга ----> една чикия ;д като прочетеш книгата сядаш на компа за малко хаха ето ти перфектния режим ;дПървоначално написано от takemybreathaway
няма нищо обидно в чикията![]()
Еми личен избор .. !! Пък и някъде бях видял една мн яка фраза -
"По добре цар не чекиите , отколкото роб на курвите"![]()
До колкото си спомням не съм ги обиждала .. но на 12-13 да правиш това по цял ден ми се вижда доста тъпо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По добре да ги прави и двете едновременноПървоначално написано от crazy7oo
![]()
-----------------------------------------------------------Първоначално написано от BiGBaDWolF
Аз на 12-13 си мечтаех за джобна електронна игра.
на 12-13 лъсках та се късах - сигурно по 5 пъти на ден. нищо друго не ти убива така времето. да живеят чикиите. ще ми се бях спортувал повече отколкото да бях прал чикии обаче.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”