- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дамски апрески : )))
Та къде в София мога да намеря нещо подобно - апрески(moon boots) и ако може да ми препоръчате някакви от които сте доволни???
Дано поне те да държат на дъжд, сняг и да не се разлепватИ да не са някакви огромни...
Нещо като тези:
Да не е нещо такова, защото ще ми дойде малко прекалено![]()
![]()
В Адидас 100% има, даже гледах тия модели, които си показала. Предполагам, че и другите спортни магазини са заредили. Иначе такива модели имаше и в забутаните магазинчета по пазарите за доста по-малко пари, но не знам колко са издържливи.
Да и аз мисля да пообиколя такива магазинчета, ама се чудя дали си струва да си взема някакви такива. Ако наистина са издръжливи и стават за сняг, дъждовно и кално време - супер... И поддържат ли се лесно? Ако някой е имал такива да пише някакви впечатления. И долу горе каква цена са, защото знам, че за 30-тина лв има или е по-добре да си взема от спортен магазин? Че зима иде...![]()
Ами ако са примерно Adidas не мисля, че ще имаш проблеми с тях. Лично аз от всички обувки, които съм си взимала от подобни марки съм много доволна и знам, че си заслужават парите. Обуваш и нямаш грижи. По-кофти е ако си вземеш някакви много светли или направо бели, защото в калта и мръсотията колкото и да ги пазиш ще се съсипват от гледна точка на външен вид, ако ще и всеки ден да ги миеш. Тия по-евтинките не знам колко ще са читави. Абе обувките, особено зимните не са нещо от което трябва да се спестява. Не само, че трябва да ти е супер удобно и да се чувстваш добре с това на краката ти, но и прави визията.
Ооооо супер са. Виждам, че едните са на Адидас, така че виж там. И като цяло по спортните магазни би трябвало да има. Преди съм виждала в Булдозер или Рънарс, една позната даже от там някъде си беше взела преди 2-3 години (не помня кой от двата магадзина.)
Може и аз да поразгледам за такива.
30 лева ? Много са евтини и може много,много да не издържат. Знам ли...
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Аз имам ей такива на Lacoste
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:w...0_exlg.jpg&t=1
адски удобни са и не пропускат, взех си ги миналата зима обаче, от Scandal.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
имам такива,сиви обаче
уникални са...
топлят много,не пропускат,30 лв бяха
не пропускат изобщо,лесно се чистят
обожавам ги <3
Откъде ги намирате за по 30 лв бе?Първоначално написано от awesomesheepy
На Адидас ще са скъпи. ПОНЕ 150 лв, то само маратонките им са 100+
MissNothing Shoe Aquarium,София - 30 лв,миналата година.
колкото до адидаските,да,към 150,че и повече ще са.
ADIDAS ! има страхоооонти апрески <3 просто се влюбих в тях , от колекцията respect me за около 180 лв и според мен си заслужава защото много топлят и предполагам ще издържат дълго :P
Днес обиколих в мол Сердика всички спортни магазини, а и други... Видях едни на Lacoste, но бяха някакви огромни като последните, които показах и в Adidas имаше едни лилави, но не ми харесаха, като погледнах цената съвсем - 180 лв някъде![]()
Явно няма да са Adidas
Ще мина през Shoe AQUARIUM, та ако може да ме насочите малко и за други места ако има, че не съм много по обикалянето
![]()
Да ама са от велур и сигурно ще пропускат.Първоначално написано от glamourr
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Днес си взех едни UGGS както писах и в магазина има някакъв спрей да не пропускат. Вече не знам доколко тще действа, аз си го взех, ще видим.Първоначално написано от RainbowGirl
Аз да ти кажа тия на Адидас ги гледах в аутлетите им за около 90 мисля...но не беше скоро, така че не давам гаранция, но е такъв сезон, че би трябвало да има.
в софия ли ? кой аутлет , щото аз ги обиколих и нищо хубаво нямаше
попринцип не харесвам много апреските но.. тези дни си харесах едни в Адидас... ауу влюбих се![]()
![]()
но.. не ми хареса че подметката е прекалено.. ама прекалено тънка..
бяха 180 лв. които не са малко
![]()