.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на fen7asy

МОЛЯ ВИИ!! помогнетее

значи.. клитора ми е МНОГО подут.. сърби ужасно.. на някой някога бил ли му е така.. хораа мега мн се притесняям.. помоощ!!
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    Страната на коза
    Колко много? Снимка

Иди на лекар, може да е някакво възпаление или някакви гъбички.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Скоро правила ли си секс?? Ако е така това вследстие е някакво възпаление Не се мии с интимен гел или нещо подобно , ще го раздразниш още повече. Ако си използвала скоро превръзки (ароматизирани) може да е от това.Ако до 1-2 дена не ти мене отиди спешно на лекар.Не е шега работа там органите са доста чувствителни
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

а знаете ли може да е от превръзките.. аа за секса.. емии на 13 съм и съм от свястните-девствена съм ! ;ДД ии то е едно такова като подуто топче.. не е съвсем целият.. само в края .. най-вероятно ще да е от превръзките..

SK0RP10N
    Guest
    Явно си го протрила с въпросните превръзки или те съдържат нещо, което дразни (да речем някакъв парфюм или де да знам и аз)

Голям фен Аватара на p0lina
    От превръзките е !
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Еми сменяйте ги тия превръзки на поне два часа и половина, да му се невиди, и нищо няма да ви има.

сменям ги често.. на около 1 час.. ама наскоро си взех едни нови .. ии бяха едни такива твърди.. от тях ще да е.. ии ясно ми стана .. ако някой модератор се натъкне на тази тема може да я заключи мерсии на всички

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Катинар.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си