Защо не си създадеш твой си режим?
Закуска, Обяд и Вечеря и между закуската и обяда и обяда и вечерята някакъв плод?
За закуска ядеш каквото искаш - е не баничка ;д
После плод - ягоди, праскови, ябълки, портокали, банан или каквото искаш
Обяд - също каквото искаш или каквото има във вас но малко, смисъл не да не се наядеш, но гледай да е малко-по малко от което си хапвала преди.
После пак плод или може кисело мляко (пробвай със степче, става като плодово кисело мляко)
После вечеря - пак каквото има в вас, но гледай да има много зеленчуци.
Според мен, за хората които имат да свалят малко кг, и после искат да си ги задържат, всичко зависи от порцийте.
Яж по малко и режимно и 100% съм сигурна че за по малко от 2 седмици ще си свалила 2-3,4 кг, че може и повече ! (зависи колко тежиш сега)
Също, ако не можеш така, смисъл искаш да следваш нещо (ако ти е по-лесно) можеш да вземеш един лист и да си напишеш какво ще ядеш всеки ден и кога. Съобрази се с това ваще какво готвят (ако живееш с родителите си) или каква храна ще има около теб за седмица.
След седмица, можеш да си промениш режима, с други храни
Хляб - знаеш - пълнозърнест.
Мазно - махни го от всякъде. Майка ми готви всичко със супер много олио, и аз спрях да ям от тези неща.
Като има нещо мазно или пържено, аз си правя нещо сама - яйца, 2 варени картофа или сандвич от пълнозърнест хляб. ;д
Какво значение има дали ти си си измислила диетата или някаква си Боряна, Мария, Петка ;д
Хайде успех