.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

Много нередовно хранене :/

Значи проблема е, че както от заглавието се разбира, ям прекалено нередовно. Например ставам в един когато не съм на даскало и ям чак към 5-6 някой път даже 7 преди тва не мога да огладнея, а ако не съм гладна наистина не мога да сложа залък в устата си щот напрао ми става лошо кат си го помисла само, мноо ми е странно. Така, а когато съм на даскало (мойто даскало не е на смени), сряда ми е най-пренатоварения ден от 8:50 до 16:40 тогава само на обяд ям по един сандвич и тва ми е докато се прибера(сутрин абсурд не мога да ям). А стомаха през цялото време си ми къркори ама аз не чувствам никъв глад. Да поясня имам гастрит и колит (които не са само от нередовното хранене, но и то допринася със сигурност). Стоги диети никога не съм правила, също. Какво да правя ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Опитай се да почнеш да се храниш редовно.Просто ти трябва воля.Сама разбираш,че начинът ти на хранене ти вреди на здравето,опитай се да промениш нещо. Отачало може и да ти е малко лошо като закусваш например без да си гладна,но организъмът ти ще свикне на режима и ще се оправиш.Храни се най-малко 3 пъти на ден-човек се нуждае от 3 основни хранения(закуска,обяд и вечеря).Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

това е супер вредно , а още повече ти растеш все още и трябва да се храниш добре . ако не ти гладна пробвай с по- леки неща например сутрин хапвай кисело мляко , някакво кремче и на обяд и вечер задължително си хапвай пак .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си