Днеска с един прятел се разхождахме и дойде някакъв странен тип и започна да ни говори, че сме го гледали странно
Наоколо нямаше хора и той скъса златното кръстче от врата на приятеля ми и каза че ще извади нож ако сме се отворили.Приличаше на наркоман и не беше здрав...въпреки всичко аз се уплаших и не направих нищо,а уж тренирам кик-бокс, ходя на фитнес и съм горе-долу здрав.Никога не съм се бил на улицата и не смея да удрям хора без ръкавици.Бях много уплашен понеже за пръв път ми се случи подобно нещо.Добре ли постъпихме като го оставихме да си тръгне или трябваше да му скочим?Да допълня, че тоя моя приятел е с 3 години по-малък и е много нисък и слаботелесен.После с един друг приятел говорихме и той ми каза, че съм постъпил добре понеже тоя сигурно е от "софия запад" и ако съм му направел нещо щели да дойдат 20 човека и да ни пребият.Бтв това се случи в градинката до "Георги Аспарухов".В крайна сметка за какво тренирам кик-бокс като нямам психика :X =/ Вие как бихте постъпили ако сте на мое място?