.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Мразя го

Супер фен Аватара на spopi

Мразя го

Знам че ще получа обиди и още не знам какво.Тежко ми е само да споделя не искам съвет.Тоя тъпанар отново ме нарани не за 1 път но за последен ще е.Мразя го Човек с студено сърце. Толкова ме нарани че вече не мога.Кога ще намеря човека за мен и дали ще го намеря вече губя надежда. Имам чуството че любовта не съществува. По край мен толкова влюбени хора и някак си гадно ми е.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Недей да мразиш - това значи, че все пак изпитваш нещо кам тоя човек и мислиш за него. Най-хубаво е да ти стане безразличен - това е по-лошо от омразата

Щом те наранява постоянно правилно си решила да се отделиш от него
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Времето лекува, а и аз доколкото знам си малка. Не бързай, има време. Ще намериш и ти подходящия човек.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Мега фен
    не мрази, от това ще страдаш само ти. просто го забрави и продължи напред, без лоши чувства, макар и да е трудно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Забрави го, дори и не си мисли, че го мразиш.
    Около теб има влюбени двойки, а ти си мислиш, че това няма да се случи с теб. Спокойно, ще се случи. Когато най-малко го очакваш. [Личен опит]
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мерси за съветите.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Любов има Стига да повярваш че е така.

Няма нужда да сипеш "храна" по негов адрес, независимо какъв ти е бил доскоро. Приеми чепросто не сте си подхождали и затова не се е получило/сте се разделили. А да не си подхождаш с някого, не е лошо нещо.

Даже е доста добре от селективна гледна точка

И тъй..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    няма смисъл да го мразиш,продължи напред,ще срещнеш подходящия рано или късно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами мойто момиченце.. свиквай. Такъв е живота гадост гадост гадост и пак гадост и накрая сладка смърта която те лишава от правото някой да те наранява. Като толкова много го мразиш защо му позволяваш да те наранява?! И щом не е за 1ви път? Ти какво език нямаш да се опълчиш ли? ВМесто да го казваш на нас ходи му го кажи на него. Не е хбаво някой да те тъпче а ти да си мълчиш като бит задник.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
    Времето лекува, а и аз доколкото знам си малка. Не бързай, има време. Ще намериш и ти подходящия човек.
    Точно времето И аз наскоро загубих човека до себе си, нарани ме страшно много, остави ме точно когато имах най-голяма нужда от него, за това ПЪЛЕН ИГНОР и най-гадното отмъщение е да види, че не ти пука. Дай си малко воля и горе главата. Не е единствения.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    До колкото виждам и ти си от Бургас като мен Тук е голям град няма как да не се натъкнеш на някои други гълъбчета. Иначе идиоти какви ли не ги има. Тъпчат, мачкат какво ли не. Имай надежда, че ще си намериш свястно момче. Не трябва да се отказваш. Аз много съм си блъскала главата, но няма отказване и това е. :P Good luck

Град
    In Devil's Castle
    любовта няма какво да я чакаш. тя БИ трябвало да дойде някога. ако я чакаш само ще си изгубиш времето
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Ами мойто момиченце.. свиквай. Такъв е живота гадост гадост гадост и пак гадост и накрая сладка смърта която те лишава от правото някой да те наранява. Като толкова много го мразиш защо му позволяваш да те наранява?! И щом не е за 1ви път? Ти какво език нямаш да се опълчиш ли? ВМесто да го казваш на нас ходи му го кажи на него. Не е хбаво някой да те тъпче а ти да си мълчиш като бит задник.
    Това Вчера го направих.
    Мерси на всички

Да ама не. И ти си падаш по клишетата за живота май... Живота е такъв, какъвто си го направиш! Ако позволиш на някой да те нарани, твой си е проблема. В човешката природа е заложено да наранява себеподобните си по един или друг начин.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Да ама не. И ти си падаш по клишетата за живота май... Живота е такъв, какъвто си го направиш! Ако позволиш на някой да те нарани, твой си е проблема. В човешката природа е заложено да наранява себеподобните си по един или друг начин.
    Е мерси но любовни съвети не ме интересуват. Това е последното нещо за което се сещам и което ме вълнува . Иначе не си падам по никакви клишета. А това че живота е такъв каквто си го направиш така е, но не всичко зависи от теб. Колкото до нараняването щом си позволил на някой да ог направи трябва да си поправиш грешката, ако си я осъзнал на време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си