- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- не знам какво заглавие...
здравейте! искам да ви попитам дали преди първата ви менструация сте имали някакви симптоми, като болки в корема или бяло течение.....
И това кога ще ти дойде цикъла обикновено предава ли се по генетичен път; например ако на майка ви и е дошъл на 13 и на вас горе долу тогава. И обикновено колко години/месеци преди първата менструация са почнали да ви болят( тоесг да растат)гърдите??? МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ, НАИСТИНА Е СПЕШНО!!!!!!!!!!!! и МНОООГО се извинявам ако има други такива теми но съм нова тук и не съм влизала много![]()
Ти си ДО ти си РЕ, ти си готино хлапе!!!
Възможно е преди първата менструация да имаш болки под корема и да те боли глава, но не е задължително, също така може да се засили бялото течение. Мисля, че има общо това, кога е дошло на майка ти и и на теб трябва да ти дойде долу горе тогава, но не съм сигурна. Не се притеснявай, ще ти дойде, има време!
ооо ако си от моята партия ще те боли ще откачаш ще викаш ревеш откачаш наи лошото което можеш да видиш от една тинеджъркано няма страш минава за два часа а до колкото зн симптомите са жажда апетит нервност бяло течениепитаи нчкоя твоя фр която и е дошло
![]()
Имах болки в корема за един ден точно седмица преди да ми дойде. Нито главоболие, нито нервност, нито нещо друго.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!