.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Гаден проблем :(:(:(

Здрвайте!Предварително ще благодаря на тези,които ще се опитат да ми помогнат.

Значи .. косата ми е дълга малко под раменете и е чуплива.След,като се изкъпя и започна да се суша с сешуара при самото сушене косата ми се оплита и бухва цялата .. дори не мога да я вържа на опашка.
    Когато е влажно времето или вали е същата работа за това съм принудена да съм постоянно с вързана коса.

Ако можете да ми кажете някакъв балсан или нещо др.

Ако се сушиш с кръгла четка, косата ти ще става перфе

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Аз имам същия проблем, но намерих начини да я оправя:
    1. Правя си домашна маска за коса с хума, кисело мляко, белтък разбит на сняг, мед, 1 лъжица хининова вода, 1-2 лъжици ракия
    2. Правя си отвара от коприва: 5-6 супени лъжици коприва се кипват във вряла вода, тази отвара трябва да престои минимум 30 минути за да се извлекат ценните съставки от копривата. Косата се облива с тази отвара всеки път след като отмиеш шампоана от косата си.
    3. Купих си шампон на Елсев със протеин от перла и цитрус-чувала съм добри отзиви за него, той заглажда и омекотява косата.
    5. Слагам си балсам с отмиване на Глис Кюр с течна коприна и настина косата ми става като коприна
    6. И на края си слагам течни кристали.

Понеже балсама ми е на свършванe си взех отново на Глис Кюр но без отмиване-жълтия с подхранващи масла.

Надявам се да съм била полезна
    Humans need fantasy to be human.

Балсам без отмиване някакъв, обаче под формата на крем. Не си взимай от тия дето се пръскат - гола вода са!
    http://zlatnaribka.com/product_info....roducts_id=447
    Ето това е нещото!

И аз имам подобен проблем, но за щастие като я изправя се оправя. Когато я връзвам слагам лак или пяна отгоре, защото иначе седи отвратително стърчащо отвсякъде, и отзад опашката не изглежда някакав прекрасна, но все пак. Има едно на Лореал розово Хот Лис, което като го ползвам косата ми не седи толкова бухнала.То попрницип е за изправяне.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имах същия проблем, но го оправих лесно. Вземи си качествен зехтин екстра върджън и преди да си измиеш косата сложи малко от него и го разнеси хубаво, изчакай минимум половин, един час (даже може и два) и после го измий с хубав шампоан. Аз ползвам шампоан на L'Oreal Elseve, после и балсам от същата серия. Винаги ползвам балсама без него не мога ! Накрая си изплакни косата с много студена вода, по този начин косъма се "запечатва".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си