.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

по колко калории трябва да се приемат на ден

Здравейте, първо се извинявам ако има такава тема,но аз не открих.

Въпросът ми е по колко калории трябва да се приемат на ден за да си запазя теглото??

Супер фен Аватара на fuckme
    За запазване на теглото не знам, но съм чувала, че е хубаво човек да приема около 2000 калории на ден... моля те, не ми казвай, че искаш да си броиш всяка калория...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Не започвай да си броиш калориите прекалено много, защото ще се вманиачиш. Въпреки че аз сега като реша да си купя нещо гледам хран. информация, но мисля, че никога не съм брояла стриктно калориите. Попрницип ис зависи от пола, теглото, физ. натоварване, но между 1500-2000 обикновено. Но също е и важно от какво ги приемаш тия калории- едон е да изядеш 4 шоколада с 2000 калории, друго си е да ги набавиш от други храни.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    http://www.bcm.edu/cnrc/caloriesneed.htm

Ето тук можеш да пресметнеш, защото всеки се нуждае от различни калорий. Ако искаш да запазиш теглото си - ядеш колкото показва.
    Ако искаш да отслабнеш - вадиш 500. Ако искаш да надебелееш - + 500
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

никога не броя калориите, няма значение колко са важното е какви са, ако ме разбираш?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    http://www.bcm.edu/cnrc/caloriesneed.htm

Ето тук можеш да пресметнеш, защото всеки се нуждае от различни калорий. Ако искаш да запазиш теглото си - ядеш колкото показва.
    Ако искаш да отслабнеш - вадиш 500. Ако искаш да надебелееш - + 500
    Благодаря,много полезно сайтче...

Според това калкулаторче се нуждая от 2900 калории леле аз не знам дали 1500 ги докарвам главно с консумацията на плодове и зеленчуци
    Иначе по темата http://www.speedlinediet.com/page1.php ето един калкулатор и от мен , иначе е индивидуално според възраст, пол , ниво на физическа активсност , килограми и тн , но горе долу между 1500-2000 , ако е с цел отслабване около 1200 но в никакъв случай по-малко . Не се вманиачавай да бройш калориите , защото не е важен самият им брой , а това от какъв тип са примерно не може да се сравняват калориите на една ябълка и половин вафла
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Добре бе, хора, нямате ли си друга работа, че си броите калориите
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    София
    Еми между 1200 и 3500,това е много относително.Например нали се сещаш,че 90 килограмовия миньор дето по цел ден копа с кирката,ще изразходва много повече енергия от 40 килограмовата секретарката,дето стои пред компа цял ден....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си