.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Фр

Повече от фен Аватара на razores

Фр

Има ли шанс да накараш момиче, което те има за приятел да тръгне с теб? Нямам такъв проблем просто ми е любопитно.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Зависи... ако те харесва има възможност ако не те харесва няма как да стане.... Кръвта вода не става.... но има време Няма Невъзможни неща

а щом ти я харесваш а тя не... кажи й за чувствата ти ... нищо не губиш но можеш да спечелиш

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    То може да звучи банално ама си зависи от момичето... също има значение от колко време сте приятели и дали тя си има приятел.Щото ако си има то вероятността е почти никаква.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Според мен ако отдавна сте приятели и тя ти споделя нямаш шанс! Ако и ти я имаш за добра фр не и казвай-това ще развали приятелството ви. Стискай зъби и се бори със себеси, все някога ще ти мине.

Мега фен Аватара на draid
    Не мисля, че е редно да стиска зъби и да си мълчи. Ами ако и тя изпитъва същото и някой я съветва по тоя начин ? И след 10 години като се видите ще си признаете и ще се чудите как е могло да изпуснете възможноста. Аз лично с момичето с което съм в мопмента бяхме приятели близо 2 години през които тя си имаше приятел, но сега сме щастливи заедно.

Мега фен
    зависи какво влагаш в понятието ''приятел''. ако под това разбираш да сте на ''здрасти, кво правиш, чао'', да, възможно е. иначе едва ли.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от girl6
    Според мен ако отдавна сте приятели и тя ти споделя нямаш шанс! Ако и ти я имаш за добра фр не и казвай-това ще развали приятелството ви. Стискай зъби и се бори със себеси, все някога ще ти мине.
    Ааа това със споделянето не е винаги така.Аз имах най-добър приятел и му споделях почти всичко,както и той на мен в продължение на доста време иии след като отношението ми към него се промени и аз си мислех същотото : да търпя и да не му казвам,зада не си развалиме приятелството, иии какво стана-сега сме заедно вече от половин година и като сме освен гаджета-и приятели е много по-добре,защотото и сега той продължава да си ми е най-добър приятел,за което много се радвам Ако има нещо да става,ще стане :P

Град
    Казанлък
    Никой не може да мине през вратата, която е определена само за теб.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Има.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на spopi
    Зависи от момичето и приятелските ви отношенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си