.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Разделно хранене

Ако има такава тема нека бъде заключена съжалявам търсих ,но не открих .
    От скоро се интересувам от разделното хранене и мисля да премина на него и исках да разбера дали някой от вас се хранят по него или са се хранили , как се чувстват като цяло и тн. Подчертавам това не е диета , а начин на хранене , не всички го практикуват с цел отслабване .
    А да и за да не отварям нова тема , някой от вас постил ли е , как се чувства по време на постите и най-вече след тях , след прочистването на организма .
    Благодаря предварително .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

аз не го одобрявям мисля, че все пак е вид ограничаване в даден момент от нещо и е адски глупаво утре да седнеш с приятели на маса или на рд и да кажеш "сори ама днес съм на белтъчини" освен това в живота на всяка жена настъпва момента в който става майка и тогава няма диета, няма лишения, щото бебето има нужда от всичко всеки ден(което също не означава тъпчене и системно преяждане") и след бременноста ще се надуете адски много тъй като сте сменили драстично хранителния си режим+ бременноста=смятайте, правете си изводите сами, за мен разделното хранене си е жива доживотна диета!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Разделното хранене е много полезно и здравословно и въобще не означава да си един ден на белтъчини или друг на мазнини. Разделното хранене е начин да се улесни работата на стомаха като правилно комбинираш храните.

Няма лишения , защото можеш да ядеш абсолютно всичко просто различните типове храни трябва да имат интервал 3-4 часа . Например въглехидрати сутрин и по обяд белтъци . Точно заради улеснената работата на стомаха ми се струва подходящ начин на хранене . А някакви мнения относно постите ?

Аз лично се храня по този начин и се чувствам добре- разделното хранене не означава да ядеш един ден белтъчини а друг витамини а означава, че когато ядеш не ядеш всичко заедно.Например ядеш хляб, салам и масло повечето от вас ще си го направят на сандвич а ако се храниш разделно ще изядеш първо салама след това хляба и маслото може да не ви е вкусно , но на мен ми е и е много здравословно иначе се тъпчиш.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Правила съм такова хранене,не само 90-дневната,но и преди това ядях така и се чувствах добре.Колкото до постите,постила съм и после се чувствам много добре.Мисля,че поне 1 път в годината трябва да се пости.

Благодаря за отговорите

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lili12
    Аз лично се храня по този начин и се чувствам добре- разделното хранене не означава да ядеш един ден белтъчини а друг витамини а означава, че когато ядеш не ядеш всичко заедно.Например ядеш хляб, салам и масло повечето от вас ще си го направят на сандвич а ако се храниш разделно ще изядеш първо салама след това хляба и маслото може да не ви е вкусно , но на мен ми е и е много здравословно иначе се тъпчиш.
    Аз иначе много обичам масло!
    Иначе ми е малко странно - ако да кажем ядеш пиле с ориз, Nestea и хляб значи ли, че първо трябва да изядеш пилето, после ориза, след това хляба и накрая да изпиеш Nestea-то!??
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на Infinity
    ^^ Не съм напълно запозната с този начин на хранене , но мисля , че можеш да изядеш ориза и хляба заедно , защото и двете са въглехидратна храна.
    Пилето и белтък , предполагам не е проблем да го комбинираш със зеленчук.
    Nestea-то според мен е най-добре да го консумираш без друга храна.
    To infinity and beyond.

Супер фен
    Град
    София
    ^^ Мерси за бързия отговор! Попитах, защото ми стана супер странно при положение, че трябва да ядеш всичко по отделно.
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на fuckme
    да бе ей ся седнах едно по едно да ям и да пия
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Разделното хранене изобщо не означава да ядеш храните една по една. Става въпрос за съвместимост на храните.

По принцип си има таблица на разделното хранене :P Като цяло е хубаво,но след време омръзва,поне при мен де Преди 6 години го започнах,за 2 седмици свалих 6 кг,след това продължих,но не винаги толкова стриктно Все пак идва момент,когато ще ти се дояде от вкусните картофи с пиле на фурна или пиле с ориз и ще се предадеш,но въпреки всичко все още по навик не ям някои неща заедно А за постите-постя от няколко години преди Коледа и Великден и наистина се чувсташ по-добре,свежо,но е хубаво да се пият витамини,ако правите пости без никакви животински продукти,защото организна има нужда от вещества,които не се набавят по този начин

Разделното хранене не означава да ядеш храните една по една , нито пък в различни дни , а на едно ядене да не комбинираш различните видове примерно картофи с месо или ориз с месо и тн. прясното мляко се консумира само , киселото също е желателно . Има някой правила , които не са трудни за спазване , проблема е когато се храниш навън или отидеш на гости .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си