.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    Сега незнайно зщо не иска да излезе с мен .... .Утре ще видя в училище дали ще страни от мен ...Някакви съвети как да я привлека?
    Е няма да те чака вечно. Седял си си наушите.. тя ти се тика в ръцете, ти блееш нанякъде. Нормално е да загуби интерес

Съвети.. вече няма нужда.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    Сега незнайно зщо не иска да излезе с мен .... .Утре ще видя в училище дали ще страни от мен ...Някакви съвети как да я привлека?
    Е няма да те чака вечно. Седял си си наушите.. тя ти се тика в ръцете, ти блееш нанякъде. Нормално е да загуби интерес

Съвети.. вече няма нужда.
    Защо мислиш така ?

кофти работа,да ти кажа(не от личен опит[и мене ме е доста срам]),но това дето чета изфорума е "Срам п*тка не Е*е",и предполагам,че е така.Ако имаше момиче дето на мене да ми се бута така,срам несрам,тва е ще я гуша,а пък ако стане стане ако не поне няма да съжелявам.Предполагам,тя си е помислила,че ти нея харесваш и тн.,изгубила е интерес към тебе,и трябва май да търсиш друга (дано да греша за последното).
    Успех от мене.
    ПС:Извинявам се за правописа :S

Цитирай Първоначално написано от drakon44
    кофти работа,да ти кажа(не от личен опит[и мене ме е доста срам]),но това дето чета изфорума е "Срам п*тка не Е*е",и предполагам,че е така.Ако имаше момиче дето на мене да ми се бута така,срам несрам,тва е ще я гуша,а пък ако стане стане ако не поне няма да съжелявам.Предполагам,тя си е помислила,че ти нея харесваш и тн.,изгубила е интерес към тебе,и трябва май да търсиш друга (дано да греша за последното).
    Успех от мене.
    ПС:Извинявам се за правописа :S
    Какво му е на правописа ти, само 1 грешка имаш

Иначе и аз мисля, че нещата си отиват към епичен край. По-скоро се отказала, но дано да не е напълно. Провери си и ако все още имаш някакви позиции, гледай този път да не пропуснеш шанса си.
    Успех и от мен

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Порасни е! От к'во та е срам? Действай докато можеш ,защото ще я изпуснеш. \/
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Днес ще видя какво не и е наред,защото вчера намери причина,за която да не иска да излезем.
    Ако днес страни от мен какво да правя?Как да я върна?
    Дано в последните няколко поста да грешите....До сега сме излизали 2мата само 1 пъти си мислех,че е рано ,защото исках да я опозная просто,но се влюбих в нея ..... и ....

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BlackCross
    Порасни е! От к'во та е срам? Действай докато можеш ,защото ще я изпуснеш. \/
    Прозвуча ми всякаш става въпрос за баница
    Same shit,different day .

Деиствай , иначе ще я изгубиш напълно . Утре като я видиш на даскало викаш я до тоалетните и ако няма никой я целуваш , защото работата вече отива малко на " Я, са разкарай" така че деиствай. Късмет

Ся пък не можем да останем 2-мата.Ще я поканя петък вечерта да излезем

SharkBg, голямо си дърво. Ако я поканиш един път и тя те резне, няма да се буташ да я каниш втори, пети, десети път в рамките на два дни и да й смяташ графика. Млъкваш и съвсем леко се дистанцираш. Дал си й достатъчно силно послание, че искате да се видите. Тя или се прави на недостъпна или се чуди как да те махне. Ако е първото до седмица най-много тя ще те покани. ;] Иначе явно просто не си пада по теб. А колкото до срамежливостта. Е това е коварен приятел в съзнанието на много хора. И аз преди години бях такъв. Това се превъзмогва по няколко начина. Един от тях е да натрупаш опит с повече момичета, т.е. да излизаш повече, да се отпуснеш.

Тя както каза май си има приятел. Може ли да тръгне с теб и да зареже приятеля си?

Изглежда, че до сега си нямал сериозна връзка.. Това да си срамежлив няма да ти помогне определено - Отпусни се, да не ти пука от нищо, защото когато си естествен, тогава е най-добре ! Стига всичко да е в рамките на нормалното де.. Ако наистина я харесваш трябва да се справиш с този срам, все пак си момче, това не трябва да е присъщо за вас.. момичетата трябва да сме по-скормни.. Хубаво е ти да направиш първите стъпки, в противен случай може да реши, че не и се занимава с деца !

Днес излязохме бяхме 5тима човека ,хжанах я леко и тактично за ръката и тя каза -"какво правиш" и толкова .Пуснах я.разбрали сме се да излезем тия дни само 2мата

това "Какво правиш" прозвоча като "Мислиш че те харесвам ???"
    чуй по мъдрия си приятел (мен) имаше един коментар назаде който казваше "ИГРАЕШ --> ПЕЧЕЛИШ
    НЕ ИГРАЕШ --> ЯДЕШ П*ШКИ"
    С малка моя поправка
    ако опиташ и стане
    ако не опиташ ще си устанеш лусър
    ако те отблъсне няма да си губиш времето по нея
    колкото и да я обичаш не става ако от другата страна не идват съштите
    чувства

ИСКРЕНО ТИ ПОЖЕЛАВАМ КЪСМЕТ
    напомняш ми на мен преди 2 месеца от когато смених САМО 2 момичета
    и престанах да бъда срамежлив
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оф още ли я буташ тая мома?

Ей... аман от не-умни хора значи..

Просто и ясно ти го казвам - те НЕ СЕ интересува от теб! Ама ни най-малко

По големия проблем обаче е какво ще правиш с влюбените си чувства..... нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    По големия проблем обаче е какво ще правиш с влюбените си чувства..... нали?
    И това е проблем ,Да....

Утре пак ще видя какво ще каже .... или изобщо да не се занимавам с нея... Вие какво мислите ??

Задължително трябва да сте само двамата когато излезете утре ли там когат сте са разбрали , не някви сульо и пульо с вас да се мъкнат
    кат се срещните една по такава прегръдка. По някоето време действаш щот тя горката вече сиг. се е отчайла от тебе Айде , късмет

трябва да си по - настоятелен

И естествено днес всичко се прееб@.
    Както се разбрахме излизаме на кафе 2-мата.тя като започна да ми разправя за бившите й (май това не е добре в моя случай)и как като излизала с някое момче то веднага си помисляло ,че има нещо (е тук вече си казах-"айдее и днес замина целувката".
    Какво мислите ?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Представи си една таблица. Сега си представи в таблицата графа "приятели/загубеняци/емоционални превръзки/нещастници/момчета, с които НЯМА да спя НИКОГА" - това всичкото е една графа. ТИ СИ В НЕЯ. Край...

Като ти чета какво правиш, какви въпроси задаваш и си представя как се държиш...

"Хванах я леко и тактично за ръката." Толкова си влюбен, малък и неопитен, покорен и какво ли още не..., че не можеш дори да мислиш логически. ПЪРВИ ФАКТОР на кафе сте 5 човека и ти ЗА ПЪРВИ ПЪТ я хващаш за ръката - ГРЕШНО. ВТОРИ ФАКТОР - мислиш много преди да го направиш, и колкото повече мислиш, толкова по СТРАННО става това, което правиш(хващането на ръката й). Какво очакваш да се случи? Поне да се беше измъкнал с някой базик, например:
    Тя те пита:
    -Какво правиш?
    Ти отговаряш (възможни отговори).
    - Топля си ръцете, студено ми е. (1)
    - Шш, много са ти мекички ръчичките, мъ. (2)
    - Искам дха тхи глхедам на рхъце, мъ како. (имитираш циганин) (3)
    - Каквото си искам. (4)

Ама АБСОЛЮТНО сигурен съм, че ти или си оклюмал глава или си се оправдал по най-жалкия начин. Как искаш да те хареса някоя? Няма да стане...

АКО бяхте само 2мата, след въпроса "Какво правиш" я беше целунал, щеше да има положителен или поне решителен ефект - ако отвърне, добре, ако не - чао, довиждане.

Послушай моя и на батко си valdes съветите и се откажи. Вече си изпуснал шанса с тая. Пробвай с много момичета, докато схванеш материята и убиеш напрежението и постоянно си повтаряй, че си най-готиния и никоя крива слива не може да ти се опре...
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си