.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..

Как да го забравя..

Можете ли да ми кажете начини, за да забравя едно момче..
    Животът е поредица от избори -
    Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам ! 

Намери си друго - единия вариант. Другия - да си намериш занимание (слушане на музика, рисуване, четене, спортуване). Също така излизай повече навън с приятели, абе общо взето гледай да правиш нещо постоянно, за да не ти остава време за мисли.. Казвам го от опит!
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Град
    Варна, моретоо :)
    Забъркай отвара при 100 градуса. Сложи крак от пиле, зъб на прилеп, кръв от костенурка, дванадесетопръстник на мъртвец. Забъркай го 20 минути, извади го и го изсуши върху овча вълна и полей с бензин.
    хЪх...

Град

;pp

първият начин да си запълвам времето с други неща е по - добър а ако ми дадете продуктите за отварата ще се пробвам
    Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам ! 

Намери си някакво приятно занимание, излизай с приятелки и ако имаш някакви негови вещи покрай теб по - добре ги махни..
    I have all the time in the world to make you mine

Цитирай Първоначално написано от pinkyy
    Намери си друго - единия вариант. Другия - да си намериш занимание (слушане на музика, рисуване, четене, спортуване). Също така излизай повече навън с приятели, абе общо взето гледай да правиш нещо постоянно, за да не ти остава време за мисли.. Казвам го от опит!
    +1 по добре си намери някакво занимание, за да не ти остава време за мисли.

Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    Цитирай Първоначално написано от pinkyy
    +1 по добре си намери някакво занимание, за да не ти остава време за мисли.

и аз така мисля..излизай..забавлявай се... и си прекрати всички контакти с това момче
    LoVe ........ {P}{P}{P}

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Най - бързо, ще го забравиш,като си намериш нов приятел.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Най - бързо, ще го забравиш,като си намериш нов приятел.
    еми не е точно така...защото ще го сравнава с предишния...и пак ще се сеща за него
    LoVe ........ {P}{P}{P}

От опит ти казвам, че го забравяш, едва когато го преодолееш. Ако има нещо недовършено, неизказано- това винаги ще ти пречи. Докато не поговориш с него окончателно, не изясниш всичко, никога няма да съумееш да поставиш точката и краят на всичко, което е било.

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от AnneG
    От опит ти казвам, че го забравяш, едва когато го преодолееш. Ако има нещо недовършено, неизказано- това винаги ще ти пречи. Докато не поговориш с него окончателно, не изясниш всичко, никога няма да съумееш да поставиш точката и краят на всичко, което е било.
    Всъщност най-тъпата постъпка е да тръгнеш с някого, за да забравиш друг. Голяма просотия Съгласявам се с теб иначе.
    хЪх...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Това е така,защото винаги таим надежда, че нещо може да се случи. Надежда, че може да се обади разкаян, надежда, че е осъзнал, че обича само теб, надежда, че е решил да се промени...При говоренето с него, пак ще го заобича
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Ами ако ще го заобича пак, то няма как да го преодолее и следователно няма как да го забрави. Едва когато престанеш да го обичаш, ще успееш да го забравиш.

От личен опит казвам : Нищо не помага ... ако го обичаш истински и това между вас е било нещо повече от просто мотане ... забравянето е почти невъзможно.. нито други момчета нито излизане и т.н.. в един момент пак се оказваш сама ... и пак почаваш да мислиш.. единственото на което може да се надяваш е времето.. аз пробвах всичко.. ама абсолютно всичко.. на края винаги се връщаш там ... от където си тръгнал.. Е надявам се при теб да е по различно и ти пожелавам успех
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    време и воля...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град

;pp

мерси за съветите, но наистина вече се отчаях и незнам какво да правя.. днес мина покрай мен и гледаше искам но не трябва да го виждам за да го забравя а не го ли видя целият ми ден се скапва...

Re: ;pp

Цитирай Първоначално написано от mechtattelka
    мерси за съветите, но наистина вече се отчаях и незнам какво да правя.. днес мина покрай мен и гледаше искам но не трябва да го виждам за да го забравя а не го ли видя целият ми ден се скапва...
    Амиииии така като ти гледам коментара ,едвали имаш повече от 14.Изхода е един и той е да чакаш .......... да го гледаш по коридорите , да мислиш за него по цял ден.Да ти пърха сърчицето само като му чуеш името , така 1-2 месеца(според колко тежка ти е манията) и накрая да погледнеш назад , да се плеснеш по челото и да осъзнаеш колко си зле .
    ПС: Фани си гадже помага доста

Град

;pp

Аз не съм под 14, а съм на 15 и ако не можеш да даваш съвети просто не пиши, а не да ми одговаряш с някакви идиотчтини.... и може да съм на 15, но поне знам как се пише думата музика на английски.. хайде приятна вечер от мен..

Както каза AnneG (хубав аватар :] ), виж се с него, кажи му в очите какво мислиш и каквото би искала да му кажеш, изслушай го. Може би и той иска да ти каже нещо и тогава приключи спокойно връзката без излишни драми. Започни да правиш различни неща, по-често излизай и ще видиш, че с времето ще го заличиш като явен спомен. Не мисли обаче, че ще го забравиш. Момче/момиче с което си бил/а не се забравя, колкото и да ти се иска.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Забъркай отвара при 100 градуса. Сложи крак от пиле, зъб на прилеп, кръв от костенурка, дванадесетопръстник на мъртвец. Забъркай го 20 минути, извади го и го изсуши върху овча вълна и полей с бензин.
    аз съм на същото мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си