Така,проблемът ми е от доста време вече.Работата е там,че не мога да заспя по-рано от 3ч.В същото време сънят ми е непълноценен,в смисъл че постоянно се събуждам.Ако си легна по-рано,да кажем към 11ч. ,и успея да заспя,се събуждам след час някъде и след това не мога да заспя цяла вечер.Когато съм първа смяна на даскало,заспивам в 4-4.30,ставам в 6,не знам къде се намирам,връщам се от даскало,заспивам за 2 часа,вземам си съня и след това отново съм буден цяла вечер.Нашите ми казват,че това от много седене пред компютъра,а аз не седя толкова много,най-много за 1-2 филма...Най-лошата част от всичко това,са кръговете под очите,които ми се появяват.Слагам ролка за очен контур,слагал съм и варена лайка,но не мога да ги махна.Просто ми трябва здравословен сън,а не мога да заспя.Баба ми ми казва,че това може да се дължи на напрежение,а аз не се напрагям за каквото и да е било...дори и да се случи нещо,бързо се отърсвам от него.Та кажете ми какво да пия или ям или не знам,че да мога да си поспя хубаво...Благодаря!

П.П. Съжалявам ако съм допуснал правописни грешки.