- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koкото по-недостъпен е, толкова повече мисля за него.
Днес осъзнах нещо, непрекъснато мислех за него, ден и нощ. Чудех се какво прави, къде е. Когато най-сетне го видях след толкова време , вече не ми е интересен.
И когато мислиш за някой, няма да го видиш и няма да ти се обади. Когато обаче престанеш да мислиш дори за миг, в най-неочаквания момент този човек се появява.
Има нещо такова![]()
Забраненият плод е най-вкусен..нали знаеш![]()
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
^Хах.. вярно е![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
А на колко си?
Напълно си е така.Колкото е по-тайнствен, толкова повече ти пука за него и т.н. Има една песен ''Why Good Girls Like Bad Boys'' еми ето защо тайнствените и лошите момчета са по-интересни![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
За съжаление с повечето от нас е така
Значи не си имала достатъчно силно усещане към този човек. Как така ще мислиш непрекъснато за него и като го видиш вместо да му се израдваш, ти ще установиш, че "вече не ти е интересен"?
Пък другия вариант е да си изживяла психически всичко с този човек, докато непрекъснато си мислила за него и вече да няма какво да ти предложи (,което всъщност малко ме съмнява като вариант, но го има).
Абсолютно съм съгласнаНо никъде не е казано, че няма да се появи човек, който да ти задържи вниманието за доста повече време
![]()
и аз съм съгласна,че е така....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Интереса към човек се състои в това, колко информация дава той за себе си. Момчетата, които не говорят за себе си, мълчаливи са и не се обясняват направо подлудяват жените, защото с тази си загадъчност ги стимулират да навлизат навътре, за да получат повече информация за това момче. Модела е просто.
При теб обаче не сработва, защото твърде дълго е траело това и в един момент губиш интерес. Нормално.
Напълно си е внушение. Естествено, че ще обърнеш повече внимание на някоя странна ситуация, отлколто на всички други злободневни. Та различните ситуации ти се натрупват в съзнанието и в крайна сметка си извличаш иреални изводи от тях.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от silvana95
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Добре де , аз всеки ден си мисля за преподавателката ми по БЕЛ и всеки ден я виждам. И не губя интерес. Всяка нощ сънувам как ме препитват за матурата.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
За пръв път някой да ме цитира за +1, а не да спори : DПървоначално написано от nymphadora
Страхотна тема !Наистина тайният ключ за женското сърце е тайнственоста,но не е достатъчно да не и казваш нищо и да се си толкова потаен че и името ти да не помнят.Това даже може да се нарече изкуство
да използваш слабоста на момичето срещу нея
трябва да знаеш кога точно обаче да и кажеш нещо за себе си точно преди да загуби интерес и да е такова че интереса и да се удвой
![]()
>>DjBelev<<
Точно. Трябва да се усети точния баланс да се дава толкова инфо, колкото да задържи вниманието.Първоначално написано от ForzaFelipe