.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Koкото по-недостъпен е, толкова повече мисля за него.

Днес осъзнах нещо, непрекъснато мислех за него, ден и нощ. Чудех се какво прави, къде е. Когато най-сетне го видях след толкова време , вече не ми е интересен.
    И когато мислиш за някой, няма да го видиш и няма да ти се обади. Когато обаче престанеш да мислиш дори за миг, в най-неочаквания момент този човек се появява.

Има нещо такова

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Забраненият плод е най-вкусен..нали знаеш
    Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
    { }

^Хах.. вярно е
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен
    Град
    Earth...
    А на колко си?

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Напълно си е така.Колкото е по-тайнствен, толкова повече ти пука за него и т.н. Има една песен ''Why Good Girls Like Bad Boys'' еми ето защо тайнствените и лошите момчета са по-интересни

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

За съжаление с повечето от нас е така

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Значи не си имала достатъчно силно усещане към този човек. Как така ще мислиш непрекъснато за него и като го видиш вместо да му се израдваш, ти ще установиш, че "вече не ти е интересен"?

Пък другия вариант е да си изживяла психически всичко с този човек, докато непрекъснато си мислила за него и вече да няма какво да ти предложи (,което всъщност малко ме съмнява като вариант, но го има).

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Абсолютно съм съгласна Но никъде не е казано, че няма да се появи човек, който да ти задържи вниманието за доста повече време

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и аз съм съгласна,че е така....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Интереса към човек се състои в това, колко информация дава той за себе си. Момчетата, които не говорят за себе си, мълчаливи са и не се обясняват направо подлудяват жените, защото с тази си загадъчност ги стимулират да навлизат навътре, за да получат повече информация за това момче. Модела е просто.

При теб обаче не сработва, защото твърде дълго е траело това и в един момент губиш интерес. Нормално.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нормално е.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Интереса към човек се състои в това, колко информация дава той за себе си. Момчетата, които не говорят за себе си, мълчаливи са и не се обясняват направо подлудяват жените, защото с тази си загадъчност ги стимулират да навлизат навътре, за да получат повече информация за това момче. Модела е просто.

При теб обаче не сработва, защото твърде дълго е траело това и в един момент губиш интерес. Нормално.
    Много правилно

Обичам те !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Напълно си е внушение. Естествено, че ще обърнеш повече внимание на някоя странна ситуация, отлколто на всички други злободневни. Та различните ситуации ти се натрупват в съзнанието и в крайна сметка си извличаш иреални изводи от тях.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Добре де , аз всеки ден си мисля за преподавателката ми по БЕЛ и всеки ден я виждам. И не губя интерес. Всяка нощ сънувам как ме препитват за матурата.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Това е целта.

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Забраненият плод е най-вкусен..нали знаеш
    + Напълно вярно

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от AceXe

Много правилно
    За пръв път някой да ме цитира за +1, а не да спори : D

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Страхотна тема ! Наистина тайният ключ за женското сърце е тайнственоста,но не е достатъчно да не и казваш нищо и да се си толкова потаен че и името ти да не помнят.Това даже може да се нарече изкуство да използваш слабоста на момичето срещу нея трябва да знаеш кога точно обаче да и кажеш нещо за себе си точно преди да загуби интерес и да е такова че интереса и да се удвой
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Страхотна тема ! Наистина тайният ключ за женското сърце е тайнственоста,но не е достатъчно да не и казваш нищо и да се си толкова потаен че и името ти да не помнят.Това даже може да се нарече изкуство да използваш слабоста на момичето срещу нея трябва да знаеш кога точно обаче да и кажеш нещо за себе си точно преди да загуби интерес и да е такова че интереса и да се удвой
    Точно. Трябва да се усети точния баланс да се дава толкова инфо, колкото да задържи вниманието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си