Здравейте!
Със моя слънчо сме заедно от 2год. и половина,той е на 24, аз на 18.Всеки ден сме заедно,рядко се караме,споделяме си,говорим си непрекъснато,обичам да прекарвам времето си най-вече с него,обожаваме се Aз не съм била по-щастлива с друг,и не желая да бъда..не мога да си представя бъдещето ми със друг,наистина..качествата,к оито притежава приятеля ми,са точно онези,които доста дълго време търсих у погрешните хора.Всичко е идеално помежду ни освен това,че при мен доста често вече се появява едно странно чувство,което ме дразни..и искам да разбера какво е,и дали приятеля ми чувства същото.Така..нали си спомняте за времето,когато се събрахте с половинките ви..точно първите месеци чувството,че си влюбен е било като че ли адски силно..а сега сякаш нещо се е променило..всеки път ,когато му казвам,че го обичам..да обичам го,но понякога имам чувството,че го казвам наизуст.Или факта,че го обичам - съм свикнала,че трябва да е така,или е така..,или сме си омръзнали,може би?(страстта,обаче,която изпитвам към приятеля ми,не е изчезнала..дори напротив - учеличава се )
Интересно ми е,вие някога чувствали ли сте се така?И как си обяснявате това чувство?