.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Супер фен Аватара на fatrat

вънщноста на момчето (към момичетата )

Абе да ви попитамм,щото гледах темата хубави снимки наа момчета,та гледам всички които ви харесват са или с дълги коси или някви как да го кажа много слаби ,клонящи към анорексията! За тва се повече сее притеснявам! Аз съмс едър ген на 16 1.80 на 77 кила тренирам фитнес и кикбокс, тялото ми е подобно на това http://alexeevboxing.com/wp-content/...zvetelin_2.png и не съм имал проблем до сега,обаче вземам да се страхувам нещо ,че нема си намера изгора!
    Вие сте на ход!
    И да ви питам държите ли да се виждат вените на пресата изобщо или може и да не е толкова насечен

мускулите биват ( аз много обичамм мускули ) , но корема не става

а каква ти е прическата ?

Обичам те !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ааа щом нямаш грива на главата, съвсем скоро ще си линчуван!
    Пусни твоя снимка и ще ти кажем - ставаш ли, не ставаш ли...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    ^^Земи верно пусни снимка.

Иначе аз харесвам по набити момчета.Не да са някой дебеланковци де, падам си по мускулите да.
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    ^^Земи верно пусни снимка.

Иначе аз харесвам по набити момчета.Не да са някой дебеланковци де, падам си по мускулите да.
    +1
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

утре снимката.Косата я мъча нещо стил faux hawk но все пак по-късичка.
    Горе долу ме интересуваше,как стои въпросът
    -голям vs малък (ако мога така да се изразя

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Тялото не ме касае толкова.
    Но все пак, щом питаш - предпочитам високи и стройни мъже. Тъмнокоси, тъмнооки.

Но съм имала и възлюбени с твоята структура на тялото .

Залагам повече на характера. Ако си умниче - заплювам си те, независимо от обстоятелствата. Та дори и да си борче (лоши вицове има за тях, но може да се намират изключения де).

П.П: Борче като борец, не като Бор

абе като се замисля за всички има гадни вицове,но не е в тва проблема! Просто всички от нашия клас сме високи обаче само аз имам 98см гръдна .Та това ме притеснва ,че съм некъв мутант,а то явно си е с гена щото баща ми е 2 метра 120 кила.... .А колкото до умствен капацитет-не мога да кажа ,че съм от най-умните оценките ми са в порядъка на 5-6!

Външния вид има значение за тези, които гледат само него. За тези, които вникват в дълбочина в човека, той не е от значение. А ако търсиш дълбока връзка, се нуждаеш от второто.

тъй де... ама нали първоначалня вид прави впечатлението!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    тъй де... ама нали първоначалня вид прави впечатлението!
    На второ четене много повече неща се разкриват.

Супер фен Аватара на WaterLilly

Супер фен Аватара на Wednesday666
    О Боже Откога имането на преса или бирено коремче има значение

По темата - хич не се притеснявай, те хората са го казали - " За всеки влак си има пътници "

И между другото се ограмоти. Ако бях мацка, ти ако ще да беше и плейбоя на София пак нямаше да ти обърна внимание с тази си неграмотност.

Град
    Русе
    Външният вид има значение само за първото впечатление не за друго.Аз не харесвам някои тънки момковци с краче като моето и телосложение тип клечка за зъби.Трябва да имат някак си по-мъжествен вид не казвам да са 150 кл. , но да не са и 45. Попринцип мен първото нещо което ме впечатлява у момчето е косата, ако не е точно определен тип трудно ми хваща окото , за да разгледам останалата част Но това си е за външния вид, който няма нищо общо с характера , а всичко зависи именно от него.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    AceXe, ти си момче, така ли да разбирам? И твърдиш, че външният вид има значение само за първото впечатление?! Гравата не ми го побира... Да речем, че по интернет се запознаеш с най-милото и с най-пекрасния характер момиче, тя е страхотна, великолепна и т.н. Излизате и тя се оказва Баба Яга, но първото ти впечатление е било превъзходно за нея, е какво става? Виждаш ли сега колко нелепо звучи коментарът ти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Е външния вид има значение и то не малко.Ясно ни е че всички казват "ама то не е важно как изглежда щом е добър/а по душа и тем подобни"...Има си значение,има хора който не обръщат внимание но това не значи че не го поглеждат Така че наистина е глупаво да кажеш "то няма никакво значение как изглежда"...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на sasha_90
    Външният вид има значение донякъде.Например ако си грозноват,но с добро сърце,ще имаш щастието да си харесван.Но ако си красив,а вътрешно зъл,как очакваш да те харесат?
    Най-добре е да си с приятна външност и красива душа.

Братле не ти трябва само тяло... и външност за да можеш да омагйосаш една дама! Ако можеш да разговаряш с нея без да се притесняваш да я забавляваш и т.н. тя пак ще те хареса!

Wednesday666 каза :

О Боже Откога имането на преса или бирено коремче има значение

По темата - хич не се притеснявай, те хората са го казали - " За всеки влак си има пътници "

Но не всеки пътник си хваща влака , По темата :бива го пича , а и всяко момиче харесва различни типове момчета тъй че можеш да се харешеш на една пък на друга не

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    По принцип и аз почнах да се чудя защо аджеба ходя на фитнес като момичетата харесват некви кльощавелници
    Ето моя снимка да се впиша и аз в темата на колегата http://img301.imageshack.us/img301/4900/0702.jpg
    пс: в гръб що годе изглеждам добре, отпреде корема ми е плосък ама не ми личи пресата. Не съм си го и поставял за цел де. 189см/87кг

Въпреки , че бойфренд-а ми е набит и има доста мускулесто тяло си падам повече по слаби високи с черна коса , леко емо стил прическа но да не е някво пед*лче , хубави устни , зъби , нос , очи , абе в лицето го искам душичка

Оо, такива ниски и набити изобщо не ги харесвам. (Да, 180 е ниско.)

Град
    Русе, Rousse
    Ако това на снимката е човек с мускули, то аз нарисувах Мона Лиза през 16 век... (Mona Lisa-FACEPALM)
    Спорта пречи на цигарите :P

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Fatrat дай най-накрая и ти снимка да та видим какъв си мощен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си