- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вънщноста на момчето (към момичетата )
Тялото не е лошо,момичета ако си мислите,че половината момчета от тоя форум не са 2х по-дебели от ония на снимката се лъжете![]()
Иначе и аз съм много навитак за твоя снимка,щото в Спорт и Здраве само ми се караш![]()
А останалите са 3х по-слаби![]()
Е,има и нормални,тия в Спорт и здраве са предимно с нормални тела,но те се броят на пръстиПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Интересно в квартала ми е рядкост момче до 18г. да е с тегло над 65-70кг![]()
Ами да ти кажа,не е нормално да си 90 кила на 16 годиниПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Доста вярни и невярни неща се казаха.Макар че не всеки си избира колко да тежи,има много фактори за това.Например аз съм 1.74 и тежа 63-64 кила не защото искам да съм толкова а защото метаболизма ми е бърз и просто каквото и да правя не мога да наддам.Тренирам си редовно, не съм някой нацепен но съм доста релефен,макар че ако някой ме види с дрехи ще каже "К'ъф е тоя слаботелесния" .Така че не всеки си избира колко да тежи, как да изглежда и т.н.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Самоо тея снимки можах да направя днеска!
http://img151.imageshack.us/i/dsc020xv.jpg/
http://img543.imageshack.us/i/dsc0003q.jpg/
Лице искаме да видим, лицееАз нямам нищо против мускулите, ама не ме впечатляват кой знае колко и не си харесвам момчета по това. По-добре за мен е да има приятна външност (най-вече лице), хубави очи и коса .. и ест характера..
I want to be remembered as the girl who always smiles
А може ли линк, към темата, с снимките на "хубавите момчета" , тази за която спомена автора в началото.![]()
Март месец почвам сега гоня кантар за по-висока категория!Първоначално написано от Greennight
На мен нещо не ми се отвориха тези снимки.Но снимката на първата страница не беше злеНормално момче.Всеки случай предпочитам такъв от колкото кльощав
![]()
Забележки от такива като тебе не приемамПървоначално написано от Greennight
1) Сега ставам на 17
2) 189съм висок
3) 87кг съм
4) Занимавам се със спорт от времето, когато си ходел прав под масата
5) можеш да ми го ядеш![]()
BlindedAngel изглеждаш ми познат, в кое даскало си?
ПС: Fatrat тва е чист мазохизъм с вдигането на категорията, тупаницета стават по-тежки а и няма да си свикнал с новото се тегло
В един форум имаше некф пич дето на 25години 72кг и тренирал бокс искал да стане 100кг за да е в свръх тежка![]()
Питай ме в кое бяхПървоначално написано от TheManTheLegend
Завърших 2008 ТКК във Варна
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Тупаници не ме притесняват ,знам кое и как е! Ял съм шамари от свръх тежък кик боксьор (любител де не състезател) Щом съм жив начи съм безсмъртен! Айде стига щото тва все пак не е спортаПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
мене ПЪК ме кефят слабите момчета, ма не тези дето са 45кг ;/ има едни високи и не са мускулести а са някак си слаби :Д
Първоначално написано от TheManTheLegend
Еми да ти кажа,далеч не попадаш в графата нормален 17 годишен тийнеиджър
И се притесняваш ?! Тцтц...Първоначално написано от fatrat
Слушай ся, това че повечето КИФЛИ си падат по женствени моменца, с гейски чантички,гелче и розовки тениски не е от голямо значение. Ако си така както се описваш си много добре . Височината ти е идеална,не си клощав,занимаваш се със спорт, поддържаш си тялото - перфе си.![]()
Аз примерно не обичам по-ниски мъже от мен (170 съм) и някви кльощави, или някви нежнички фешанчета.