- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска ;((((
Имам проблем,приятелят ми не иска да ми прави шпакла как да го накарам??Заедно сме повече от година и 8 месеца а той нищо какво да правя. ПОМОЩ !!![]()
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Има някои такива индивиди,който се гнусят.
Знаеш ли решението? Спри и ти да му правиш, така той и да иска и да не иска, ше ти прави на тебе![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Предложи му да правите 69. Така хем на него ще му е яко хем на тебе.![]()
MINISTRY OF SOUND
Ми той ако неиска да прави шпакли няма да иска да праи и 69 ..
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Просто му кажи.. Толкова ли е трудно?![]()
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Има мъже, които при миризмата, вкуса на вагината направо ги побърква и едва ли не ги кара да повръщат.... Поговори с него, ако не му е приятно да го прави, няма как да го накараш... А пък възможно ли е проблема да е в теб ? Да не се обезкосмяваш ? Да не поддържаш редовна хигиена ? Щото ако е така.....![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
измий си пyткaтa...
..и поговори с него
Can It All Be So Simple ?
Не мисля,че проблема е в мен,защото имам отлична хигиена ... Говорила съм с него за този въпрос, но винаги казва,че не е психически настроен колко време му трябва за да е психически настроен 5-6 години ли ..........
Щом проблемът е психически го остави, ще ти стигне и само секс, недей да караш момчето насила.
бе да ти кажа не мисля че ти трябва кой знае ква психическа подготовка за да оближеш пyткaтa на приятелката си ,още по малко че сте заедно от толкова време и кой знае колко сте се чукали дося
Говори с него. Контакта между двама души прави чудеса.
^ +
^
Проблемът е в теб, мила..![]()
Сложи си парфюм отдолу ако трябва![]()
точно това и аз мисля, но незнам незнам в задънена улица съм ......Първоначално написано от xinfamous
Както казах по-нагоре проблема не е в мен имам отлична хигиена и не мисля, че заради това неискаПървоначално написано от D0tty
И ние как можем да ти отговорим?
Просто му казваш, че искаш да те лиже отдолу и готово.
Ако откаже, откаже, здраве му кажи![]()
Ако не е съгласен да е с език, нека поне да е с ръка.
Кой знае ти на ква риба меришеш отдоло и кой мангал се е навил да те лиже за последно пък на другите си седнала да даваш косури,аман от женската простотия ;оПървоначално написано от Nickoliy
Значи като дадох мнението си, ти реши, че нямам хигиена? Желязна логика.Първоначално написано от xinfamous
mi ne we тя изрично спомена че си я има тая хигиена и че не е в това въпроса и ти пак натякваш,къв ти е проблема?
Преди това се съгласих с твоето мнение, с което на пръв прочит ми се стори, че казваш, че нещо не му харесва в нея, за да й отказва.Първоначално написано от xinfamous
Подвела съм се, ОК, спираме, че някой мод ще пригълчи ей сега.
ела у нас - аз ще те оближа ако трябва
А ти духаш ли му?
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Престани ти да му правиш френска и да видиш после как сам ще иска да те лиже..
D0tty много си зле. Не знам как не те напсуваха хората..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ами като неще е му пускаи извесно време и сам ще доди при теб пробвал сум го много пъти (ама не за точно такива аботи) и деиства :)
"или ще отиде при друга"Първоначално написано от martinskiq
![]()
Звучи банално ама си е така![]()