.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Престани ти да му правиш френска и да видиш после как сам ще иска да те лиже..

D0tty много си зле. Не знам как не те напсуваха хората..
    Б-х мама му, кво толко казах?!
    Ще се въздържа само, защото си фен на Еминем ..
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Дискусията се превърна в някакъв сапунен скандал... Щом смяташ, че проблема не е в теб, отрежи го бе. Или тръгнете да го правете и вече на правата да започнете действието го помоли да те лиже. Ако ти откаже, дръпваш се директно и айде. Несолидарно е към момчето, но това е начина да му напомниш, че трябва да го е грижа и за твоя кеф.

Решение: спри да му духаш! Пък и му кажи, че би ти било приятно, бъди миличка с него, ако не стане с това да спреш да му свириш.

ЕМИНЕМ THE BEST !!
    Бъди творец, но твори и простотия

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    ЕМИНЕМ THE BEST !!
    ЗАВИНАГИ!!
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Цитирай Първоначално написано от Nickoliy
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    бе да ти кажа не мисля че ти трябва кой знае ква психическа подготовка за да оближеш пyткaтa на приятелката си ,още по малко че сте заедно от толкова време и кой знае колко сте се чукали дося
    точно това и аз мисля, но незнам незнам в задънена улица съм ......
    Чак пък в задънена улица. Да не са ти опряли пистолет в главата? Просто поговори с него и му кажи, че искаш и ти да получаваш удоволствие, не само той, ако трябва и го накажи малко. Не е толкова трудно.
    Да обичаш значи да страдаш!

Голям фен Аватара на xinfamous

x1

nadqwam se znaesh che ako iam vuzmojnost shta prusna ;s
    Can It All Be So Simple ?

Интересно изказване
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Има някои такива индивиди,който се гнусят.

Знаеш ли решението? Спри и ти да му правиш, така той и да иска и да не иска, ше ти прави на тебе
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    е няма такова нещо .. спри да му пускаш той сам ще дойде .. е просто няма.. той неиска ли ... ако ще и 10 да има след теб пак няма да ги лиже .. тва е тъпо мислиш ли че като се инатиш и ще се съгласи .. щом неиска значи има нещо ... донякъде в него донякъде и в теб .. или не си пада по това. или имаш някъв проблем..
    неможе просто ей така да не иска.. а и за толкова време.. ако не е в теб проблема..поне веднъж щеше да се изкуши
    на зор хубост не става.. заставаш пред него и му казваш искам да ме лижеш . като ти откаже.. или се примиряваш .. или го оставяш (тва ви е сегашната логика-няма да ми праиш тва .. чао) и тва е толкова ли е трудно..
    пак казвам или се примиряваш .. или си намираш някои които ще го прави с удоволствие без ти да му напомняш

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Благодаря на всички, които дадоха мнението си
    При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хората са казали, че има 2 вида мъже - такива, които лижат и такива, които лижат, но не си признават. Твоя човек явно е от 2рия вид.

може би е така
    При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!

Град
    Pleven
    Е dotty ти си голем каиш ве как ще я излиже само с ръка

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    бе да ти кажа не мисля че ти трябва кой знае ква психическа подготовка за да оближеш пyткaтa на приятелката си ,още по малко че сте заедно от толкова време и кой знае колко сте се чукали дося
    Ужасно вулгарен речник.Да беше казал поне интимните части.

Вулгарен, но точен. Свиквайте с цинизма, самият живот е циничен. Пък и на женските интимни части им се вика така.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Вулгарен, но точен. Свиквайте с цинизма, самият живот е циничен. Пък и на женските интимни части им се вика така.
    Вдигам всички възможни крайници в подкрепа на това... Животът е циничен, на който не му изнася, да се справя. В живота червено хиксче няма.

Иначе да, предлагам да говориш с него.

[quote="PinkPan7her"]
    Вдигам всички възможни крайници в подкрепа на това... Животът е циничен, на който не му изнася, да се справя. В живота червено хиксче няма.

Иначе да, предлагам да говориш с него.
    [/quote

Човек може да бъде точен и без да използва цинизми,но за това естествено са нужни интелект и култура,които явно на някои хора им липсват. Може би речниците ви са по-скоро бедни.В тях присъстват само думи ,като-путки,курове ,ебане.Думи не само вулгарни,ами и доказващи че пращите от елементаризъм.Иии.. не ми казвайте какъв е живота,защото той е такъв ,какъвто сами си го направите+ известна доза късмет.И не ставаше въпрос за живота.А конкретно за израза.
    БТВ:Не съм загрижена,а възмутена!
    Довиждане!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Явно човека е свикнал да му правиш свирки

Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Има мъже, които при миризмата, вкуса на вагината направо ги побърква и едва ли не ги кара да повръщат.... Поговори с него, ако не му е приятно да го прави, няма как да го накараш... А пък възможно ли е проблема да е в теб ? Да не се обезкосмяваш ? Да не поддържаш редовна хигиена ? Щото ако е така.....
    +1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Човек може да бъде точен и без да използва цинизми,но за това естествено са нужни интелект и култура,които явно на някои хора им липсват. Може би речниците ви са по-скоро бедни.В тях присъстват само думи ,като-п****,курове ,е**не.Думи не само вулгарни,ами и доказващи че пращите от елементаризъм.Иии.. не ми казвайте какъв е живота,защото той е такъв ,какъвто сами си го направите+ известна доза късмет.И не ставаше въпрос за живота.А конкретно за израза.
    Довиждане!
    Шшш малката, я се премести в реалността. Какво значение има дали ще използвам медицинския термин за определена част от тялото или ще си го кажа направо? Тва е обикновен тийн форум, не клуб на интелектуално възвишените. Доста от влизащите тук са полу или напълно неграмотни, за какъв интелект и култура и висок стил на изразяване ми говориш?
    Животът е шарен, в него има и хубаво и лошо по много, но още си прекалено млада и незряла, за да си направиш съответните изводи (и това не е обвинение, а проста констатация).
    Възмущавай се колкото искаш, но недей да даваш наклон на другите, защото нямаш подобно право, нито пък ще го придобиеш скоро. А и никой не те задължава да четеш подобни "вулгарни коментари".

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Човек може да бъде точен и без да използва цинизми,но за това естествено са нужни интелект и култура,които явно на някои хора им липсват. Може би речниците ви са по-скоро бедни.В тях присъстват само думи ,като-п****,курове ,е**не.Думи не само вулгарни,ами и доказващи че пращите от елементаризъм.Иии.. не ми казвайте какъв е живота,защото той е такъв ,какъвто сами си го направите+ известна доза късмет.И не ставаше въпрос за живота.А конкретно за израза.
    Довиждане!
    Шшш малката, я се премести в реалността. Какво значение има дали ще използвам медицинския термин за определена част от тялото или ще си го кажа направо? Тва е обикновен тийн форум, не клуб на интелектуално възвишените. Доста от влизащите тук са полу или напълно неграмотни, за какъв интелект и култура и висок стил на изразяване ми говориш?
    Животът е шарен, в него има и хубаво и лошо по много, но още си прекалено млада и незряла, за да си направиш съответните изводи (и това не е обвинение, а проста констатация).
    Възмущавай се колкото искаш, но недей да даваш наклон на другите, защото нямаш подобно право, нито пък ще го придобиеш скоро. А и никой не те задължава да четеш подобни "вулгарни коментари".
    ''Доста от влизащите тук са полу или напълно неграмотни, за какъв интелект и култура и висок стил на изразяване ми говориш? ''

Ами явно и ти си,като тях тогава щом не пишеш нищо по-различно.Да,аз наистина нямам правото да те критикувам или да ти давам наклон ,но имам правото да изкажа мнението си.Изказах го,доволна съм.Това,което ми прави впечатление (макар и грозно в случая) го казвам.Приемай го,както желаеш.Аз не го правя ,за да те обидя.Ако искаш да приличаш на останалите-ем приличай си!Твой си е проблема.Не ми се спори ,защото темата тотално щеше да се оспами.Всичко най-добро!

Не си дорасла да ме категоризираш, нито пък ме познаваш (лично, не форумно). Казано по-просто - няма как да знаеш какъв съм и не е твоя работа.
    Тези думи си съществуват и в живия живот. Тук, във виртуалното пространство, има кой да прецени дали са уместни или не - има си модератори, на които това им е работата. Щом не са ги махнали, значи няма нищо обезпокоително. Аз проблеми нямам. Айде отивай да си пишеш домашните.

По темата: пича по-добре да почне да си върши работата с уста, че може да му намерят заместник.

Не си дорасла да ме категоризираш, нито пък ме познаваш (лично, не форумно). Казано по-просто - няма как да знаеш какъв съм и не е твоя работа.
    Тези думи си съществуват и в живия живот. Тук, във виртуалното пространство, има кой да прецени дали са уместни или не - има си модератори, на които това им е работата. Щом не са ги махнали, значи няма нищо обезпокоително. Аз проблеми нямам. Айде отивай да си пишеш домашните.

По темата: пича по-добре да почне да си върши работата с уста, че може да му намерят заместник.
    Ами ,като си има модератори защо продължаваш да спориш с мен?Изразих си мнението,независимо дали някой го е искал.Да,твоя си работа.Прави ,каквото щеш не съм загрижена за ''културата'' на един непознат.Всичко хубаво!

Офф защо не ми се падне и на мен такова момиче, къде тя да ми прай без да я карам с удоволствие ще и връщам!

Кажи му - "Аз как мога да ти рпавя френкса, а ти не, но пък ме целуваш после в устата и не те е гнус от собственото си тяло"! Нещо от този сорт!!

BMW -> Beautiful car!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си