- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска ;((((
Б-х мама му, кво толко казах?!Първоначално написано от FuckedUp
Ще се въздържа само, защото си фен на Еминем ..
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Дискусията се превърна в някакъв сапунен скандал... Щом смяташ, че проблема не е в теб, отрежи го бе. Или тръгнете да го правете и вече на правата да започнете действието го помоли да те лиже. Ако ти откаже, дръпваш се директно и айде. Несолидарно е към момчето, но това е начина да му напомниш, че трябва да го е грижа и за твоя кеф.
Решение: спри да му духаш! Пък и му кажи, че би ти било приятно, бъди миличка с него, ако не стане с това да спреш да му свириш.
ЕМИНЕМ THE BEST !!
Бъди творец, но твори и простотия
ЗАВИНАГИ!!Първоначално написано от torresinho
![]()
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Чак пък в задънена улица. Да не са ти опряли пистолет в главата? Просто поговори с него и му кажи, че искаш и ти да получаваш удоволствие, не само той, ако трябва и го накажи малко. Не е толкова трудно.Първоначално написано от Nickoliy
Да обичаш значи да страдаш!
nadqwam se znaesh che ako iam vuzmojnost shta prusna ;s
Can It All Be So Simple ?
Интересно изказване![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Първоначално написано от torresinho
I want to be remembered as the girl who always smiles
е няма такова нещо .. спри да му пускаш той сам ще дойде .. е просто няма.. той неиска ли ... ако ще и 10 да има след теб пак няма да ги лиже .. тва е тъпо мислиш ли че като се инатиш и ще се съгласи .. щом неиска значи има нещо ... донякъде в него донякъде и в теб .. или не си пада по това. или имаш някъв проблем..
неможе просто ей така да не иска.. а и за толкова време.. ако не е в теб проблема..поне веднъж щеше да се изкуши![]()
на зор хубост не става.. заставаш пред него и му казваш искам да ме лижеш . като ти откаже.. или се примиряваш .. или го оставяш (тва ви е сегашната логика-няма да ми праиш тва .. чао) и тва етолкова ли е трудно..
пак казвам или се примиряваш .. или си намираш някои които ще го прави с удоволствие без ти да му напомняш![]()
Хората са казали, че има 2 вида мъже - такива, които лижат и такива, които лижат, но не си признават. Твоя човек явно е от 2рия вид.
може би е така![]()
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
Е dotty ти си голем каиш ве как ще я излиже само с ръка![]()
![]()
Вулгарен, но точен. Свиквайте с цинизма, самият живот е циничен. Пък и на женските интимни части им се вика така.
Вдигам всички възможни крайници в подкрепа на това... Животът е циничен, на който не му изнася, да се справя. В живота червено хиксче няма.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Иначе да, предлагам да говориш с него.
[quote="PinkPan7her"]Вдигам всички възможни крайници в подкрепа на това... Животът е циничен, на който не му изнася, да се справя. В живота червено хиксче няма.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Иначе да, предлагам да говориш с него. [/quote
Човек може да бъде точен и без да използва цинизми,но за това естествено са нужни интелект и култура,които явно на някои хора им липсват. Може би речниците ви са по-скоро бедни.В тях присъстват само думи ,като-путки,курове ,ебане.Думи не само вулгарни,ами и доказващи че пращите от елементаризъм.Иии.. не ми казвайте какъв е живота,защото той е такъв ,какъвто сами си го направите+ известна доза късмет.И не ставаше въпрос за живота.А конкретно за израза.
БТВ:Не съм загрижена,а възмутена!
Довиждане!
Явно човека е свикнал да му правиш свирки![]()
![]()
+1Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Шшш малката, я се премести в реалността. Какво значение има дали ще използвам медицинския термин за определена част от тялото или ще си го кажа направо? Тва е обикновен тийн форум, не клуб на интелектуално възвишените. Доста от влизащите тук са полу или напълно неграмотни, за какъв интелект и култура и висок стил на изразяване ми говориш?Първоначално написано от ThisIsMe
Животът е шарен, в него има и хубаво и лошо по много, но още си прекалено млада и незряла, за да си направиш съответните изводи (и това не е обвинение, а проста констатация).
Възмущавай се колкото искаш, но недей да даваш наклон на другите, защото нямаш подобно право, нито пък ще го придобиеш скоро. А и никой не те задължава да четеш подобни "вулгарни коментари".![]()
''Доста от влизащите тук са полу или напълно неграмотни, за какъв интелект и култура и висок стил на изразяване ми говориш? ''Първоначално написано от DarkTemplar
Ами явно и ти си,като тях тогава щом не пишеш нищо по-различно.Да,аз наистина нямам правото да те критикувам или да ти давам наклон ,но имам правото да изкажа мнението си.Изказах го,доволна съм.Това,което ми прави впечатление (макар и грозно в случая) го казвам.Приемай го,както желаеш.Аз не го правя ,за да те обидя.Ако искаш да приличаш на останалите-ем приличай си!Твой си е проблема.Не ми се спори ,защото темата тотално щеше да се оспами.Всичко най-добро!
Не си дорасла да ме категоризираш, нито пък ме познаваш (лично, не форумно). Казано по-просто - няма как да знаеш какъв съм и не е твоя работа.
Тези думи си съществуват и в живия живот. Тук, във виртуалното пространство, има кой да прецени дали са уместни или не - има си модератори, на които това им е работата. Щом не са ги махнали, значи няма нищо обезпокоително. Аз проблеми нямам. Айде отивай да си пишеш домашните.
По темата: пича по-добре да почне да си върши работата с уста, че може да му намерят заместник.![]()
Офф защо не ми се падне и на мен такова момиче, къде тя да ми прай без да я карам с удоволствие ще и връщам!![]()
Кажи му - "Аз как мога да ти рпавя френкса, а ти не, но пък ме целуваш после в устата и не те е гнус от собственото си тяло"!Нещо от този сорт!!
![]()
BMW -> Beautiful car!!!