- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да премахна слепването? + снимка
Ето: http://prikachi.com/images/416/2571416I.jpg
На 14 съм и се притеснявам.Искам съвет как да премахна това слепване.Благодаря предварително![]()
Уролог!
Ами под душа,ако опитвам лекичко да дърпам?А проблема много ли е сериозен?
Не беше нужно чак снимка![]()
Отиди на лекар,тук не можем да ти го ''оправим''
А при полов акт ще се разлепи ли?Честно казано малко ме е срам да ходя на лекарЩе пробвам под душа
![]()
Прочете ли това ?
Прочетох гоАми,тъй като моето слепване е малко,не може ли да се премахне без операция?Слепеният участък е малък,както се вижда на снимката и си мисля,че може с леко напъване,постепенно да се разлепи?
мда е то е залепено с капчица с вода и напъване ще се отлепи нема как![]()
който търси - намира . ^^
спести си празните коментари!Първоначално написано от hotxxmess
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Мисля, че ще се оправи и без лекар, като всеки ден под душа първо намокряш мястото обилно с топла вода, и след това дърпаш [естествено не прекалено силно и рязко, а малко по малко]. И аз имах слепване, даже повече от твоето, но с времето успях да разлепя кожичката. Ако мислиш, че няма да успееш сам, отиди на лекар. Няма нищо срамно, а и при теб слепванито е много малко.![]()
Чак и снимка ли беше нужно бе..
Отивай на лекар, иначе ще си седиш тей.
По-добре отиди на лекар,да не объркаш нещо сам и да стане по зле.Самолечението е опасно.
Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
Не очаквай много от богатството, където всичко се изгубва.
Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
Не съжалявай за това, което помниш.
Браво, сега остава и момичетата да се научат да слагат снимки![]()
Ходи на лекар, сам нищо няма да направиш. Ако под душа се отлепваше подобно нещо, до сега да ти е паднала я ръка, я крак, ухо или пръст. Водата не отлепва кожни сраствания![]()
Лекаря може да ти го оправи тва и все пак мисля,че снимката не беше нужна![]()
Шш ей г`зо под слепването да нема сириньи.
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™