- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета и къса пола или кецове и дънки?
Въпросчето ми е : Ако нямахте/нямате училищни униформи какво бихте предпочели да носите на училище и защо : къса пола или кецове и дънки?Защото често виждам и такива момичета на които им е удобно на високи токчета,а други са по-небрежни.Та се чудя какво да обличам всеки ден за училище,защото ние нямаме униформи надявям се вие да ми помогнете,а и не само на мен![]()
!
Различно - един ден ми е кеф да съм с кецки,друг ден с някоя къса поличка :P
Blo0d [h]
а не може ли токчета с дънки или панталони ?
или няма такава опция![]()
от изброените все пак дънки и кецове ( ако кецовете са хубави -примерно високи найк, адидас)
Да и аз така ,но на някои им харесват широки кецове,а моя крак е тънък и предпочитам от тесните кецове![]()
![]()
За всеки човек е различно...Аз например обожавам кецовете и мога да ги нося с пола или с дънки въобще не ме бъркаОбаче при мен има др проблем
аз съм 1,68 и се получава малко кофти ако сложа 10 санта ток
![]()
Нооо пак казвам товае срого индивидуално за всеки човек
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Дънки/поли с токчета.
Аз не нося токчета само с поли, вие така ли правите?
Редувай ги
Също така дънки и кецове е добра комбинация ;р
Иска ли питане - ДЪНКИ И КЕЦОВЕ
Даже е по-яко ако дънките са някакви разпуснати..
Но понякога съм в настроение за тесни![]()
Колкото до твоето обличане - добре си се обличаш, нали сме в един клас![]()
![]()
![]()
Иначе дънки с кецове/ токчета, защо не и пола - ама зависи какво подразбирате под къса
Edit; След като прочетох целия пост- Обличай се както ти е на теб удобно, независимо какво е мнението на другите
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Ти ще си носиш каквото ти е удобно и каквото искаш,никой не може да ти каже нищо.
Аз лично избирам по-удобния за мен стил,а именно дънки + маратонки,не кецове.Токчета не нося,а поли-рядко.![]()
Може ли да избера дънки и токчета?![]()
![]()
Ти си избираш какво да носиш.Аз предпочитам дънки и кецове/маратонки.
Дънки и кецове.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Всъщност зависи от настроението ти! Ако се събудиш и като видиш полата си кажаш " дам, става" обличаш я.. Както и с обувките, като отидеш да се обуваш и погледнеш високите токове и първоро нещо, което ти идва на ум е " да - ще оцелея " еми ок! Обуваш и си прашиш!![]()
Дънки и кецове.Не бих облякла пола и не бих обула токове докато съм на училище.Все пак отивам там да уча () не да да се спъвам с някви 'обувки на пръчки' и няква къса поличка дет кат се наведа и да ми се види *******
.
Офф, колко сте малки още..
Защо не престанете с тези теми, които са толковаааа ограничени милите, че може да избереш само между класическото - кифлите с токчета, онези които ги мразят и са против тях - с кецове.
Всъщност аз не нося поли, но мога да нося дънки с кец и с високо токче, и какво ?
П.С - Беше изключително важна темата.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Имам 20 чифта дънки и 4 поли които обличам само когато майка ме накара. Най - близкото нещо до токчета в гардероба ми са сандалите ми с 2 санта...нещичко отзад![]()
Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.![]()
В училище винаги ходя с кецове и дънки .. примерно ,когато завършваме годината тогава си позволявам с токове и глупости![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
A aз изобщо не харесвам кецовете- имам поне 3 чифта в нас, но не ги нося. Предпочитам маратонки- лично на мен ми седят по-добре. И къса поличка и токчета или кецове и дънки -- зависи много от времето. Лятото бих си сложила някоя поличка и токчета, но това през годината е невъзможно, заради времето. Аз през годината много четсо слагам черен клин, пола и ботуши с ток (не повече от 7 см) Иначе през останалото време маратонки и дънки![]()
Предпочитам кецове и дънки ..