- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Iwostin???
ако можете ми кажете дали сте доволни? смятам да пробвам Iwostin, който уж е прочистващ и противоалергиченно кожата ми е чувствителна и не искам да рискувам. Дайте мнения
![]()
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
Невероятна козметика!!
От повече от месец вече използвам техен почистващ гел и нощен крем и съм повече от доволна.![]()
Кожата ми е доста чувствителна и суха , но нямам абсолютно никакъв проблем.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Имах две мострички на Iwostin по едно време обаче нямаше никакъв резултатМоже да не съм ги ползвала достатъчно дълго нз
От две мострички няма как да очакваш чудеса.![]()
To infinity and beyond.
имам изключително нежна кожа, ходих на дерматолог и ми предписа дезодаранта на Ивостин.. изключително съм доволна, иначе имах огромни проблеми..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Момичета, ще дадете ли малко повече информация? Що за нещо е това? За какъв тип кожа е? Моята си е мазничка в Т-зоната, но около носа е страшно суха и вечно имам едни като лишеи - червени сухи местенца...
И аз искам малко инфо ако може.На каква цена е?
Мерси предварително.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Медицинска козметика е и има за различни типове кожа.
Аз лично използвам тези два продукта :
http://3.bp.blogspot.com/_UZUG7Bl_5C...NightCream.jpg
http://www.iwostin.com/attachments//...ansingGesl.jpg
Почистващ гел + нощен крем. За чувствителна и предразположена към акне кожа се водят.![]()
От интернет си ги поръчах с доставката ми бяха точно 33лв. , а иначе би трябвало да са 27лв.![]()
To infinity and beyond.
А някой ползвал ли е серията за кожа с разширени капиляри?
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Аз използвам термалната вода на Ивостин и съм доволна, мисля да си взема и други продукти от същата марка, чувам добри отзиви !![]()
Someone somewhere is made for you !
Мисля , че почти всички продукти са на основата именно на термалната
вода на Ивостин.![]()
To infinity and beyond.
Аз мисля да си купя измиващия гел, тоника и матиращата емулсия
Humans need fantasy to be human.