- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пак тъпите момчета -_-''
Значи, миналата седмица си купих от онези шапки с правите козерки, 'дет рапърите ходят с тях. Много желаех да си купя такава, а и всички ми казват, че много ми вървяли, но когато излезна навънка с нея, като мине някое момче от нашия клас подигравателно ми вика "Пхахахахах, тая на рапърка се прави" и така всички викат едно и също. Писна ми вече, не се правя на никаква рапърка, просто самите шапки много си ме кефят, а ако се правех на рапърка, щях да нося изсулени дрехи, широки дънки, дълги блузи (Въпреки, че адски много ме кефия този стил, но не съм се обличала така). Та дразнещо е, т'ва, че нося такава шапка не значи, че се правя на рапърка, слушам такава музика, но не се правя! По-добре да се правя на рапърка, отколкото да се обличам като чалга ку*вите! Моля Ви, кажете ми как да ги затъпя или какво да им кажа, защото вече ми писна от тези + т'ва те слушат само чалга, което ги прави още по-големи идиоти! Знам, че темата е малко тъпа и се извинявам, че Ви взех от времето с тази глупост, но е супер дразнещо постоянно някое момче от класа да ми го повтаря!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Пробвах и с това, но вече не ми стигат нервите!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Еми и ти се ебавай с тва дето те носят-например щом са чалгари там някви обеци прически глупости ;д
Това, че някой слуша даден стил музика, не го прави еди-какъв си. Ето ти например слушаш рап - казали ли са ти, че си наркоманка, тревоманка ? Не е нужно да намесваш стила музика и по това да определяш кой какъв е. Явно сивото вещество им е в ограничено количество, така че се възползвай от това и ги затапвай като направят някой гаф или други подобни. Или просто отговори, че нито са ти родители, нито ще ти казват как да се носиш и айде![]()
хахаххаха и ти им обръщаш внимание?! Пука ти за чуждото мнение, пука ти кой кво си мисли.... а не трябва![]()
По принцип не трябва да им падаш на нивото и да им отговаряш.. ти си решаваш в крайна сметка![]()
Попринцип съм много срамежлива и това ме кара винаги да поемам обидите на другите и доста се засягам, това ме кара да им обръщам внимание на критиките, без да знам как да блъфирам![]()
♥ 2PAC ♥
Еми прави се на рапърка тях кво ги засяга :P Между другото рапа е супер як, а повечето чалгии изобщо не струватЯвно имаш кофти клас. Ела в моя клас да видим дали ще ти кажат нещо. Даже повечето момчета сме рапъри
![]()
Момчетата били тъпи![]()
![]()
Така е в пубертета...
вечния, не разбра проблематиката...
момичето се оплаква, че всичките gangstaz от класа й я мислят за прошляк, щото не се осъзнават от де са почнали и те.. кой знае кой ги е зарибил или някой им е казал, че е "супер яко" да се прайш на рапе... и те ся плюят секи фейк, щото те тряа са трутата... а и авторката не иска да е рапе... просто й ходи една шапка, която по всеобщо схващане е уж раперска...
all-in-all - retards
авторката - ми нахъсай се и накарай мозъка си да спре да му пука за мнението на останалите... не е толкова трудно, аз успях![]()
Tempest чалгари са явно въпросните, дето я бъзикат.Първоначално написано от BlackEyedPeas
Както и да е. Първото нещо, което бих ти казала е да не им обръщаш внимание, ама явно така не става. Тряа да станеш малко по-неебателна и да не мислиш за тва кой за каква те мисли. Ти си такава каквато си и една шапка не те променя, сеш се? (: Пък ако толкова не можеш да ги търпиш и не можеш да намериш начин да ги накараш да гледат себе си, а не теб, просто не я носи в даскало или където има шанс да срещнеш въпросните гъзарчета. Тва не е препоръчително, щот ще изглежда така сякаш наистина си била фейкче и те едва ли не са те разконспирирали и блаа бла.. хаха Успех все пак.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Само да кажа, че всички момчета от класа слушат САМО и единственно чалга. Благодаря Ви, че ме посъветвахте, ще се опитам да стана малко по надута, че да не ми пука особенно за хорското мнение. А и не искам заради няколко човека да се отказвам от това, което ми харесваПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
че тогава кво изобщо се засягаш от мнението на някви деградета... те мноо разбират кво е рапърско и кво не е.. пффф чудя ти се на тебе... и не е нужно да си надута, за да не ти пука... FAIL! И ти не си наясно с нещата...Първоначално написано от BlackEyedPeas
Много по-добре е да се правиш на рапърка, от колкото на чалгарка, което е най-тъпото нещо на света! Подигравай им се, че са чалгари! Това са много долни хора, които слушат чалга! Във повечето случай са емоционално разстроени или са комплексари!
Хайде пак километричните спорове за музиката.![]()
Онтопик : Игнорирай ги.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Откажи се.Чалгарите сме много, по - силни, по - красиви и просто няма как да се мерите с нас вие смешните рЯпариИ е нормално да ти се подиграват.Все пак си момиче, трябва да има поне нещо женско в тебе, а не да мязаш на клошарите по улицата
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Кажи им, че са чалгари и не се занимавай повече с тях! Не разбирам какво те засяга мнението на някви нисши форми на живот!! Имай в предвид, че чалгарите по- правило са простаци, така че избягвай да влизаш в спор с тях. Имаше една мисъл- никога не спори с глупак, хората може да не видят разликата!!
Kakво ти пука какво мислят другите...Обличай се както искаш,носи каквито искаш шапки,слушай каквато музика на теб ти харесва...и въобще да не ти пука какво мислят другите за теб.Бъди себе си..А не се прави на такава,каквато смяташ,че на тях ще им харесаш..А за момчетата..Ами не и обръщай внимание..Рано или късно ще спрат да ти се "закачат"..А пък то тва навсякъде го има - присмиването...Всеки трябва да каже по нещо,за да мине от редПървоначално написано от BlackEyedPeas
кажи им ако нямат нещо умно да кажат,по - добре да си затворят устата
Ем..тва е моят съвет..Общо взето трябва да не те бърка нищо и никой =D>
Дано да съм помогнал
![]()
![]()
красотата хляб не вади..Първоначално написано от BlindedAngel
като изключим така красивите и безкрайно силни чалгари, всички останали имат нещо друго - акъл
![]()
еми ...мина времето когато "рапарите" носеха шапка, ланци и бла бла бла....мина им времето...
К'во ти пука? И мен са ме коментирали гадно, но знам, че нищо не разбират от стил и мода и не им обръщам внимание. Подминавай ги с вирната глава и скоро ще спрат.![]()
така е -като слушаш балъшка музика ще те ебават![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
АВЕ ТИ ЧЕТЕШ ЛИ??Първоначално написано от fpasysh
Тя не носи въпросната шапка, за да се прай на рапърка или квато и да е било. Носи я щот нея си я кефи.. капиш?
BlindedAngel, eдна шапка не я прави да изглежда, като клошарите по улицата. И ако си е женствена шапката нищо не променя.![]()
cunt, ти пък кво разбираш под балъшка музика, умник?![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".