- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пак тъпите момчета -_-''
Чалга ли да слуша? Млъкни, тъпак..Първоначално написано от cunt
Ходи си както искаш и пускаш игнора..И аз обичам да нося широки дъкни и да си ги носа смъкнати (примерно)..Като ми кажат: "Е к'фо, бе, ти на някъф рапър ли се правиш (смъкнат)" Аз им викам: "Да, проблем ли имаш?"..пък, ако стигне до бой..Здраве.
Както беше казал някой от форума -
"Убий идиота с мълчание."
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
под балък разбирам тоя от аватара ти , абсолютен смешник..и е нормално да ви ебават че слушате такава музика и се обличате като некви палячовциПървоначално написано от BrainDamage
![]()
ама ше пораснете и ше се оправите (надявам се де)
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Еминем да е балък?? Тук вече не мога да се съглася! Но нека да не правим война заради музиката, която слушаме. В свободен свят живеем все пак, всеки има право да слуша каквото си искаАз например слушам смесена музика, слушам черно, поп, метъл, хаус, техно и тн. Мисълта ми е да не тръгваме сега да се караме, просто исках да ме посъветвате какво да им кажа, когато започнат да се заяждат с мен. Благодаря Ви, че се опитахте да ми помогнете
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хах, ми, обиди ги и ти с нещо.Примерно аз слушам метъл и един фешън от моя клас ми каза, че съм емо, 'щото съм носела тениски на групи. Моят отговор съответно беше, че щом той носи розови блузки е пе****ст.
Изръсих го пред всички в класа това и от тогава аз проблеми нямам...
Музиката ако определяше човека... ехе, ехее...
Nothing to do, nothing to say... fade away...
И ние имаме една такава в класа ,но тя е по различен случай ,защото тя си слуша чалга ,гримира се.. кифла е отвсякъде ,но пък се прави на няк`ва рапърка дори в скайпа по едно време се пишеше бГ рАпЪрКъЪъМомчетата много я подиграват.. А за теб не знам ,щом ти харесва и ти стои добре не слушай хората какво ти казват.
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Замисли се наистина дали мнението им е важно за теб (те очевидно дори и не разбират от музика, а какво остава за друго) и дали би променила себе си и стила си заради тях. Ако отговора е НЕ, се стегни и спри да им се връзваш на простотиите. Всеки може да каже каквото си иска, това не значи, че трябва да се съобразяваш с всички.![]()
I want to be remembered as the girl who always smiles
hahah смешник?Първоначално написано от cunt
![]()
В случея тва ти изказване е смешно.. Искаш или не, вярваш или не, тоя от аватара ми е един от най-добрите лирици. Ако за теб тва е смешно, окей, имай си мнението.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
пхапхахахахаха тая на рапърка се правиПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
сиг завиждат, че имаш хубава шапчица ^^
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Голям прас, че ти се подиграват.. Те са чалгари, имаш достатъчно право да им се подиграваш ..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
тва беше най-якото мнениеПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
Ебавай ги с шибаната чалга!и за другите EMINEM е най-добрият вие сте нищо
![]()
Ти пък ако слушаш само рап идиот ли си, маа? Сорри за грубия израз,ама трябва да се научите да се съобразявате с другите !!!!!! ....Пък щтом те дразнят, просто поговори с тяхх.Първоначално написано от BlackEyedPeas
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от Nestlee
Т'ва, че ти слушаш чалга не те прави идиот, бе! Ама има някой дет' слушат чалга и са идиоти и се мислят за голямата работа!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да бе да .. представям си разговора:Първоначално написано от Nestlee
"Извинете, ще спрете ли да ме обиждате ,защото не ми е приятно ?"
"Няма, ма !"
Това ли е твоята идея ?![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Или пак онея като пуснат чалгата в час или по време на контролно. Аз нямам нищо лошо с тези 'дет слушат чалга, но 3/4 от всички 'дет я слушат са няк'ви надути и се мислят за едва ли не Богове!
♥ 2PAC ♥
Приятелко, може и да звучи като клише, но цаката е да бъдеш себе си. Ако не си го осъзнала, ще го осъзнаеш някога. Щом те кефи да ходиш с шапка с изправена козирка, ходи с такава. Без значение дали се правиш на рапърка или не. А тези, които ти се присмиват, са едни жалки същества.
Аха. Те са идиоти, защото са идиоти,а не защото слушат чалга. Така кажи.Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Да, това имах предвид, те по природа са си идиотиПървоначално написано от Nestlee
![]()
♥ 2PAC ♥
и затова слушат чалга !Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Нищо лично но на фона на метълите и рапърите откъм визия момичетата/жените предпочитат чалгарите.Как си представяш момиче/жена на 24-25 примерно да излезе с някой дето могат да се поберат и двамата в дънките му или с някой дето вънка е 35 градуса и оня се е навлякъл с кожените гащи и кубинки и смърди на леш.От Варна съм и мога да ти кажа че тука съм засичал максимум 2-3 индивида на 20+ години дето се носят широко и просто изглеждат адски смешно за годините си да се обличат така.Всичко е една поза от тяхна страна, защото са толкова ограничени че нямат грам акъл и най - лесното е да подражават на някой стил с оправданието че така се чувстват комфортно...Първоначално написано от BlackEyedPeas
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BeezyJey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()