.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    така е -като слушаш балъшка музика ще те ебават
    Чалга ли да слуша? Млъкни, тъпак..

Ходи си както искаш и пускаш игнора..И аз обичам да нося широки дъкни и да си ги носа смъкнати (примерно)..Като ми кажат: "Е к'фо, бе, ти на някъф рапър ли се правиш (смъкнат)" Аз им викам: "Да, проблем ли имаш?"..пък, ако стигне до бой..Здраве.
    Както беше казал някой от форума -
    "Убий идиота с мълчание."
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    еми ...мина времето когато "рапарите" носеха шапка, ланци и бла бла бла....мина им времето...
    АВЕ ТИ ЧЕТЕШ ЛИ??
    Тя не носи въпросната шапка, за да се прай на рапърка или квато и да е било. Носи я щот нея си я кефи.. капиш?

BlindedAngel, eдна шапка не я прави да изглежда, като клошарите по улицата. И ако си е женствена шапката нищо не променя.

cunt, ти пък кво разбираш под балъшка музика, умник?
    под балък разбирам тоя от аватара ти , абсолютен смешник..и е нормално да ви ебават че слушате такава музика и се обличате като некви палячовци
    ама ше пораснете и ше се оправите (надявам се де)
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Еминем да е балък?? Тук вече не мога да се съглася! Но нека да не правим война заради музиката, която слушаме. В свободен свят живеем все пак, всеки има право да слуша каквото си иска Аз например слушам смесена музика, слушам черно, поп, метъл, хаус, техно и тн. Мисълта ми е да не тръгваме сега да се караме, просто исках да ме посъветвате какво да им кажа, когато започнат да се заяждат с мен. Благодаря Ви, че се опитахте да ми помогнете
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Хах, ми, обиди ги и ти с нещо. Примерно аз слушам метъл и един фешън от моя клас ми каза, че съм емо, 'щото съм носела тениски на групи. Моят отговор съответно беше, че щом той носи розови блузки е пе****ст. Изръсих го пред всички в класа това и от тогава аз проблеми нямам... Музиката ако определяше човека... ехе, ехее...
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

И ние имаме една такава в класа ,но тя е по различен случай ,защото тя си слуша чалга ,гримира се.. кифла е отвсякъде ,но пък се прави на няк`ва рапърка дори в скайпа по едно време се пишеше бГ рАпЪрКъЪъ Момчетата много я подиграват.. А за теб не знам ,щом ти харесва и ти стои добре не слушай хората какво ти казват.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Замисли се наистина дали мнението им е важно за теб (те очевидно дори и не разбират от музика, а какво остава за друго) и дали би променила себе си и стила си заради тях. Ако отговора е НЕ, се стегни и спри да им се връзваш на простотиите. Всеки може да каже каквото си иска, това не значи, че трябва да се съобразяваш с всички.
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    Цитирай Първоначално написано от BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от fpasysh
    еми ...мина времето когато "рапарите" носеха шапка, ланци и бла бла бла....мина им времето...
    АВЕ ТИ ЧЕТЕШ ЛИ??
    Тя не носи въпросната шапка, за да се прай на рапърка или квато и да е било. Носи я щот нея си я кефи.. капиш?

BlindedAngel, eдна шапка не я прави да изглежда, като клошарите по улицата. И ако си е женствена шапката нищо не променя.

cunt, ти пък кво разбираш под балъшка музика, умник?
    под балък разбирам тоя от аватара ти , абсолютен смешник..и е нормално да ви ебават че слушате такава музика и се обличате като некви палячовци
    ама ше пораснете и ше се оправите (надявам се де)
    hahah смешник?
    В случея тва ти изказване е смешно.. Искаш или не, вярваш или не, тоя от аватара ми е един от най-добрите лирици. Ако за теб тва е смешно, окей, имай си мнението.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Пак тъпите момчета -_-''

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Значи, миналата седмица си купих от онези шапки с правите козерки, 'дет рапърите ходят с тях. Много желаех да си купя такава, а и всички ми казват, че много ми вървяли, но когато излезна навънка с нея, като мине някое момче от нашия клас подигравателно ми вика "Пхахахахах, тая на рапърка се прави" и така всички викат едно и също. Писна ми вече, не се правя на никаква рапърка, просто самите шапки много си ме кефят, а ако се правех на рапърка, щях да нося изсулени дрехи, широки дънки, дълги блузи (Въпреки, че адски много ме кефия този стил, но не съм се обличала така). Та дразнещо е, т'ва, че нося такава шапка не значи, че се правя на рапърка, слушам такава музика, но не се правя! По-добре да се правя на рапърка, отколкото да се обличам като чалга ку*вите! Моля Ви, кажете ми как да ги затъпя или какво да им кажа, защото вече ми писна от тези + т'ва те слушат само чалга, което ги прави още по-големи идиоти! Знам, че темата е малко тъпа и се извинявам, че Ви взех от времето с тази глупост, но е супер дразнещо постоянно някое момче от класа да ми го повтаря!
    пхапхахахахаха тая на рапърка се прави

сиг завиждат, че имаш хубава шапчица ^^
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Ивагакуре
    Голям прас, че ти се подиграват.. Те са чалгари, имаш достатъчно право да им се подиграваш ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Значи, миналата седмица си купих от онези шапки с правите козерки, 'дет рапърите ходят с тях. Много желаех да си купя такава, а и всички ми казват, че много ми вървяли, но когато излезна навънка с нея, като мине някое момче от нашия клас подигравателно ми вика "Пхахахахах, тая на рапърка се прави" и така всички викат едно и също. Писна ми вече, не се правя на никаква рапърка, просто самите шапки много си ме кефят, а ако се правех на рапърка, щях да нося изсулени дрехи, широки дънки, дълги блузи (Въпреки, че адски много ме кефия този стил, но не съм се обличала така). Та дразнещо е, т'ва, че нося такава шапка не значи, че се правя на рапърка, слушам такава музика, но не се правя! По-добре да се правя на рапърка, отколкото да се обличам като чалга ку*вите! Моля Ви, кажете ми как да ги затъпя или какво да им кажа, защото вече ми писна от тези + т'ва те слушат само чалга, което ги прави още по-големи идиоти! Знам, че темата е малко тъпа и се извинявам, че Ви взех от времето с тази глупост, но е супер дразнещо постоянно някое момче от класа да ми го повтаря!
    пхапхахахахаха тая на рапърка се прави

сиг завиждат, че имаш хубава шапчица ^^
    тва беше най-якото мнение

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ебавай ги с шибаната чалга! и за другите EMINEM е най-добрият вие сте нищо

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

+ т'ва те слушат само чалга, което ги прави още по-големи идиоти!
    Ти пък ако слушаш само рап идиот ли си, маа? Сорри за грубия израз,ама трябва да се научите да се съобразявате с другите !!!!!! ....Пък щтом те дразнят, просто поговори с тяхх.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Град
    Somewhere On East =]]

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Ти пък ако слушаш само рап идиот ли си, маа? Сорри за грубия израз,ама трябва да се научите да се съобразявате с другите !!!!!! ....Пък щтом те дразнят, просто поговори с тяхх.

Т'ва, че ти слушаш чалга не те прави идиот, бе! Ама има някой дет' слушат чалга и са идиоти и се мислят за голямата работа!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Ивагакуре

Да бе да .. представям си разговора:

"Извинете, ще спрете ли да ме обиждате ,защото не ми е приятно ?"
    "Няма, ма !"

Това ли е твоята идея ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Somewhere On East =]]
    Или пак онея като пуснат чалгата в час или по време на контролно. Аз нямам нищо лошо с тези 'дет слушат чалга, но 3/4 от всички 'дет я слушат са няк'ви надути и се мислят за едва ли не Богове!
    ♥ 2PAC ♥

Приятелко, може и да звучи като клише, но цаката е да бъдеш себе си. Ако не си го осъзнала, ще го осъзнаеш някога. Щом те кефи да ходиш с шапка с изправена козирка, ходи с такава. Без значение дали се правиш на рапърка или не. А тези, които ти се присмиват, са едни жалки същества.

Град
    Града На Греха ..

Т'ва, че ти слушаш чалга не те прави идиот, бе! Ама има някой дет' слушат чалга и са идиоти и се мислят за голямата работа!
    Аха. Те са идиоти, защото са идиоти,а не защото слушат чалга. Така кажи.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Град
    Somewhere On East =]]

Да, това имах предвид, те по природа са си идиоти
    ♥ 2PAC ♥

Да, това имах предвид, те по природа са си идиоти
    и затова слушат чалга !
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Или пак онея като пуснат чалгата в час или по време на контролно. Аз нямам нищо лошо с тези 'дет слушат чалга, но 3/4 от всички 'дет я слушат са няк'ви надути и се мислят за едва ли не Богове!
    Нищо лично но на фона на метълите и рапърите откъм визия момичетата/жените предпочитат чалгарите.Как си представяш момиче/жена на 24-25 примерно да излезе с някой дето могат да се поберат и двамата в дънките му или с някой дето вънка е 35 градуса и оня се е навлякъл с кожените гащи и кубинки и смърди на леш.От Варна съм и мога да ти кажа че тука съм засичал максимум 2-3 индивида на 20+ години дето се носят широко и просто изглеждат адски смешно за годините си да се обличат така.Всичко е една поза от тяхна страна, защото са толкова ограничени че нямат грам акъл и най - лесното е да подражават на някой стил с оправданието че така се чувстват комфортно...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Града На Греха ..

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Да бе да .. представям си разговора:

"Извинете, ще спрете ли да ме обиждате ,защото не ми е приятно ?"
    "Няма, ма !"

Това ли е твоята идея ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си