Първоначално написано от
BlackEyedPeas
Значи, миналата седмица си купих от онези шапки с правите козерки, 'дет рапърите ходят с тях. Много желаех да си купя такава, а и всички ми казват, че много ми вървяли, но когато излезна навънка с нея, като мине някое момче от нашия клас подигравателно ми вика "Пхахахахах, тая на рапърка се прави" и така всички викат едно и също. Писна ми вече, не се правя на никаква рапърка, просто самите шапки много си ме кефят, а ако се правех на рапърка, щях да нося изсулени дрехи, широки дънки, дълги блузи (Въпреки, че адски много ме кефия този стил, но не съм се обличала така). Та дразнещо е, т'ва, че нося такава шапка не значи, че се правя на рапърка, слушам такава музика, но не се правя! По-добре да се правя на рапърка, отколкото да се обличам като чалга ку*вите! Моля Ви, кажете ми как да ги затъпя или какво да им кажа, защото вече ми писна от тези + т'ва те слушат само чалга, което ги прави още по-големи идиоти! Знам, че темата е малко тъпа и се извинявам, че Ви взех от времето с тази глупост, но е супер дразнещо постоянно някое момче от класа да ми го повтаря!