Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
Значи искам и аз да попитам нещо чрез тая тема и моля някой ако може да ми каже. Та косата ми е кестенява, никога не съм я боядисвала и искам да я боядисам червена. Искам да питам, понеже не знам може ли и сама вкъщи да се боядисам или трябва да се използва нещо специално което само фризиор го има ?Дали ще ми хване косата от първото боядисване? И трябва ли ако искам да е светло да си зема точния цвят който искам или някъв по-тъмен и той после да изсветлее ?
Мерси предварително
Цвета и нюанса се определя според твоя естествен цвят на косата, цвета на кожата, очите и веждите. Така, че не мисля, че някой тук може със сигурност да ти каже какво ще ти отива. Ако искаш пусни снимка, да добием представа какъв е естествения ти цвят . Най-добре да те направи някой добър фризьор .
Аз нямам в предвид дали ще ми отива, а дали сама мога да се боядисам или трябва при фризиор

Ами защо изобщо ще се боядисваш като ти е все едно дали ще ти отива ? Можеш и сама да го направиш, но ако искаш хубав ефект се довери на опитен фризьор !