Искам да си купе нормален коректор , за да си прикривам сенките под очите![]()
всеки един до сега ,който съм пробвала прави положението още по-лошо...
препоръчайте ми нещо добро![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На Голдън Роуз ползвала ли си?Имам доста приятелки които са мн доволни от него.
Аз лично не ползвам коректор,но имам един на Ейвън и не е зле.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
предложиха ми ето това
http://svejo.net/781868-dvoen-efekt-...ite-ot-garnier
хм..не съм го ползвала..но изглежда доста примамващо..Първоначално написано от POLLINA
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
моя приятелка казва , че е доволна..
мисля да пробвам![]()
Палитра Коректори
Lumene Cover Palette
Покрива всички видими несъвършенства
Прикриването на дребните дефекти по лицето никога до сега не е било толкова лесно и ефективно, колкото с Cover Palette. Палитрата коректори има три различни оттенъка - просто изберете този, който Ви е необходим. Светлият прасковен (1) цвят перфектно заличава тъмните сенки под очите. Светло бежово (2) и тъмно бежово (3) съдържат специални пигменти, които неутрализират нежеланото зачервяване и покриват пъпките и други несъвършенства.
Имате втора идеална кожа: усещането си остава естествено, а недостатъците перфектно прикрити. Идеално решение за основа на грим, когато искате да създадете равномерен тон на цялото лице. Гарантирана покривност и дълготрайност.
Три нюанса коректори.
Резултатът е безупречен грим.
С палитрата успешно прикривате:
• Куперозна кожа
• Пигментация
• Зачервяване
• Петна
• Тъмни кръгове около очите
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Сега Буржоа са пуснали един коректор с рол он, аз го пробвах на тестер, ама не съм очарова.. и са само два цвята. В Гламър четох обаче, че за тъмни кръгове е добре коректорът да е точно като рол он. Ако вземеш този на Гарниер пиши. А то не е ли уж за премахване на кръговете, а не за прикриване?
Аз ползвам този http://prikachi.com/images/668/2588668a.jpg на AVON и съм доволна от него![]()
Зависи колко си склонна да инвестираш
Аз използвам един водоустойчив, който е специално за под и около очите, на LANCOME е и съм суууупер хипер мега доволна! (а повярвай ми преди него съм използвала поне на 6-7 различни марки)
ето така изглежда:
![]()