- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С Устни на Ангел..
Представете си.. давате си сърцето под формата на носна кърпичка на някой който тъжи, някой ваш любим. Отначало не я приема, но накрая решава да си издуха носа с нея. Вие сте много доволни, че сте услужили и се чувствате много добре. След това несъзнателно, той от носната кърпичка прави острие. Вие си взимате острието обратно. Той ви взима ръката и почва бавно да я забива във вас заедно с острието. Вие нямате желание да го надвиете, защото така ще го нараните. Само можете да стоите, да оказвате лека съпротива и да се мъчите от болка, чакайки той да спре. В крайна сметка.. вашият възлюбен не съзнава какво прави, щастлив е затова, че сте му помогнали в труден момент и ви пита, какво подяволите ви мъчи? Какви красиви думи.. използвани в моята изповед![]()
Думите са вдъхновени от едно момиче.. с устни на ангел.
Куца ти нещо литературното изказване![]()
И спря да се върти за миг земята..
Какво по-точно искаш да кажеш? Не съм се старал да го правя академично.. стила е разговорен. Но така и ми харесва повече..Първоначално написано от xoxi
Т'ва с носната кърпичка се изтърка..
П.П. Just sayin'..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Може би трябваше да го пусна в дневника. Да го бях видял по-рано. Виждам, че тука сте големи разбирачи, които само могат да критикуват. Демн... :/
Хейтъри ни викат..и да, пусни го в дневника ^^Първоначално написано от SamoIzpovqdvam
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Вече казах, че е трябвало да го пусна в дневника. Отговора ти беше излишен и необмислено нахален.Първоначално написано от FuckedUp
Е, добре.
Тогава ще ти кажа, че хич не те бива с метафорите.
И да, в този форум всички сме хейтъри, от всичко разбираме, много сме комплексирани и завиждаме на всичкиТака ни било писано..
И спря да се върти за миг земята..
Шизофренно състояние.
Temet Nosce
벨야카
не видите ли че детето е с лабилна психика ко му са нафърляте![]()
сега сериозно...
Зарежи я тая драма.Спри да бъдеш мекотело!
speak like a homo
Достатъчно.
Ако авторът има претенции за заключването на темата, да ми пише ЛС.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last