.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос към екипа

бих искал някой да ми обясни защо съм отстранен от форума и за колко време и найстина ли си мислите че не мога да влезна през някое прокси като пише че човек е изхърлен от някъде би трябвало да бъде обосновано тук има хора който са правили толкова много нарушения на правилата обиждали са потребители пускали са по 30 спам теми наведнъж и са си още тук бих искал да ми се обосновете ако не друго за инфо профила които е изгонен е ivakavlad

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Може ли да помопля да изтриеш темата ми в раздел секс "19 годишен и още девствен" позабавлявах се достатъчно с индивидите
    Това е основанието за бана ти.

И наистина ли си мислиш, че като ни заплашваш ще постигнеш нещо?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Може ли да помопля да изтриеш темата ми в раздел секс "19 годишен и още девствен" позабавлявах се достатъчно с индивидите
    Това е основанието за бана ти.

И наистина ли си мислиш, че като ни заплашваш ще постигнеш нещо?
    не заплашвам а констатирам но така и не рабрах за колко време е и защо хора който ежедневно нарушават правилата по незнам и аз колко пъти не са баннати а относно съобщението ми то всички сме индивиди поне според биологията или се лъжа

Град
    Варна
    Другият понеделник се обади да ти махнем бана.

Колкото до индивидите - да, всички сме индивиди, но тук вече не толерираме "забавленията" с останалите. Опитваме се да решаваме реални проблеми. Ако имаш желание да се забавляваш с потребителите, ползвай раздел "Кофата".
    Във всеки останал раздел, теми подобни на твоята, подлежат на съответното наказание, каквото си и получил.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Другият понеделник се обади да ти махнем бана.

Колкото до индивидите - да, всички сме индивиди, но тук вече не толерираме "забавленията" с останалите. Опитваме се да решаваме реални проблеми. Ако имаш желание да се забавляваш с потребителите, ползвай раздел "Кофата".
    Във всеки останал раздел, теми подобни на твоята, подлежат на съответното наказание, каквото си и получил.
    и аз така си помислих щом хора като tuzaro примерно кадето обиждат хора под път и над път и са спамели и са се гаврели с потребителите още не са баннати ми става ясно и не си го казвам просто така лично аз съм бил обиждан неколкократно от tuzaro с изрази като педе**с без цензурата казвал съм на модератори на кой ли не реакция нямаше никаква а за това че съм казал че съм се забавлявал с простотийте и ограничения начин на мислене на някой потребители при това написано на лично съобщение не изразено на всеослушание съм наказа а хора който обиждат накърняват достойнството на потребителите и спамят като луди няма наказания това според мен не е честно аз ще си изтърпя наказанието нямате ядове но неразбирам как се получава това разминаване така да го нарека

Град
    Варна
    Има правила на форума.
    Ако имаш проблеми с някой потребител, подай си официално оплакване, цитирай си точката от Правилата, които смяташ за нарушени и ще бъдат предприети съответните действия.

До тогава, смятам тази тема за приключена. Лек ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си