Охххх, хора не е истина. Един два дена след като написах историята си в форума си писах с това момиче за последно. След като и обесних че наистина няма да я търся повече за да мога да я забравя я помолих да ми кайе истинската причина за която немойем да бъдем заедно. Тя ми каза че е била влюбена в друг и тя също неможе да бъде с този човек поради причина кояато няама да споделям. Така разбрахме се че няма повече да я търся, хо уви 15 дена след това тя ми пише на скапа, че била заминала в италиа и тъкмо е пристигнала и я втасала някаква, и че щяала да ме потъри пак. Аз не си бяах у нас и неможах да и отговоря веднага. Няаколко часа след като ми е писала тя аз и се обадих разтревожен с мисалта че се е случило нещо ужасно. Обадих и се по телефона, тя каза че се е разбрала някакво момиче да я чака като престигне в Италия, но никои не я е чакал, и е отишла на хотел това е което е станало и след това щяала да замине при сестра и която живее в друг град в Италия. Аз я попитах дали има нужда от нещо, тя каза че всичко е наред пита ме как съм и това е. Сестра и ми каза че е престигнала и всичко е нормално. Но неможах да я питам защо ми е писала и защо ме търси пак така няма да мога да я забравя, не е чесно какво иска.